• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αβέβαιος ο χρόνος ανάρρωσης του Marquez
Έλεγχος κάθε 2-3 εβδομάδες
Νέα 08/06/2022 - 17:10

Ο Marc Marquez επέστρεψε στο σπίτι του, αφού χειρουργήθηκε για τέταρτη φορά στο δεξί του χέρι στην κλινική Mayo στη Μινεσότα. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία (το βραχιόνιο περιστράφηκε σχεδόν κατά 30 μοίρες) και τώρα ξεκινά η ανάρρωση για τον πρωταθλητή της Honda. Δεν θα είναι μια γρήγορη διαδικασία, θα διαρκέσει μερικούς μήνες, αλλά ο αναβάτης από την Cervera έχει ήδη δείξει στο παρελθόν ότι δεν πτοείται από τις δυσκολίες.

Ο Alberto Puig έκανε έναν απολογισμό της κατάστασης στο motogp.com.

"Η εγχείρηση πήγε καλά, ο γιατρός Sanchez Sotelo ήταν πολύ χαρούμενος και ο Marc είναι ήδη στην Ισπανία. Θα ξεκινήσει σιγά σιγά την ανάρρωσή του, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέστρεψε στο σπίτι και που μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται την ανάρρωση του δεξιού βραχιονίου του. Είναι ωραίο όταν επιστρέφει γρήγορα στο σπίτι από το νοσοκομείο".

Προς το παρόν δεν υπάρχουν βεβαιότητες για τον χρόνο πλήρους ανάκαμψης.

"Ο γιατρός είπε ότι ο Marc πρέπει να κάνει τα πάντα βήμα προς βήμα, με περιοδικούς ελέγχους μαζί με τον γιατρό Samuel Antuña στην Ισπανία. Οι δύο ιατρικές ομάδες συνεργάζονται στενά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα αξιολογούν την κατάσταση περίπου κάθε δύο έως τρεις εβδομάδες. Οι προτεραιότητες τώρα είναι η επούλωση των οστών και η αποφυγή τυχόν μεγάλων επιπλοκών".

Επόμενο άρθρο »

Ο Oliveira σε συζητήσεις με την Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε με τα ελαστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα