• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Oliveira σε συζητήσεις με την Gresini
Για το 2023
Νέα 08/06/2022 - 18:26

Μιλώντας στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό SKY Sport MotoGP, ο Miguel Oliveira επιβεβαίωσε ότι έλαβε χώρα μια «μικρή συνάντηση» μεταξύ του ίδιου και της Gresini Racing MotoGP σχετικά με μια θέση στην ομάδα το 2023.


Ο Oliveira παραδέχτηκε στο ιταλικό Grand Prix ότι αξιολογούσε τις επιλογές του και ήλπιζε ότι θα ήταν σε θέση να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για το πού θα βρεθεί του χρόνου «την επόμενη ή τις δύο επόμενες εβδομάδες». Και μιλώντας στο SKY Sport MotoGP, ο Πορτογάλος αναβάτης είπε ότι φαίνεται ότι υπάρχει διαθέσιμη θέση στην Gresini Racing και είχε γίνει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.


 "Στόχος μου είναι να οδηγήσω μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Αυτή είναι η περίπτωση της Ducati αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ότι υπάρχει μία θέση διαθέσιμη στην ομάδα Gresini", είπε ο Oliveira. "Είχαμε μια μικρή συνάντηση, θέλαμε να γνωριστούμε, καθίσαμε και μιλήσαμε. Τίποτα σοβαρό ακόμα, οπότε το μέλλον μου είναι ακόμα ανοιχτό. Ο στόχος μου είναι να οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα που να μπορεί να κερδίζει αγώνες".

Με τα πιο πρόσφατα κομμάτια του παζλ να μπαίνουν στη θέση τους σχετικά με τα συμβόλαια του 2023 – και μετά –, φαίνεται πιθανό ότι θα αρχίσουμε να λαμβάνουμε περισσότερα νέα τις επόμενες εβδομάδες σχετικά με το πού θα δούμε κορυφαίους αναβάτες όπως ο Oliveira να αγωνίζονται την επόμενη σεζόν. Αυτό περιλαμβάνει και τον Jack Miller, ο οποίος σύμφωνα με το SKY Sport MotoGP, πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα ότι θα συνεχίσει ως αναβάτης της Red Bull KTM Factory Racing.

Επόμενο άρθρο »

Με 2 νίκες ξεκίνησε ο Παναγιώτης Κολλάρος στην Ιταλία

« Προηγούμενο άρθρο

Αβέβαιος ο χρόνος ανάρρωσης του Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα