• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε με τα ελαστικά
Ήταν ένας χάλια αγώνας
Νέα 08/06/2022 - 15:37

Ο Miller είχε άλλον έναν δύσκολο αγώνα την περασμένη εβδομάδα στη Βαρκελώνη, αφού πήρε την 11η θέση στις κατατακτήριες και τερμάτισε στην 14η θέση στον αγώνα, 34,6 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή του αγώνα Fabio Quartararo.

Ο Αυστραλός παραπονέθηκε για έλλειψη συνέπειας καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του GP της Καταλονίας με τα ελαστικά και δυσκολεύτηκε από την αρχή με την σκληρή επιλογή πίσω ελαστικού. Έχοντας τερματίσει στο βάθρο στη Βαρκελώνη πριν από ένα χρόνο, ο Miller ήταν σε πλήρη αδυναμία να εξηγήσει την κατάσταση.

"Ναι, ήταν μια χάλια μέρα για να συνοψίσει αυτό το Σαββατοκύριακο", είπε ο Miller μετά τον αγώνα.

"(Είχα) δύο αξιοπρεπή ελαστικά όλο το Σαββατοκύριακο, έδωσα τα μέγιστα από την αρχή, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είχα τίποτα στη δεξιά πλευρά του ελαστικού από την αρχή μέχρι το τέλος, και ειδικά στο τέλος σπίνιαρα στην ευθεία".

"Δεν ξέρω τι συνέβη με αυτό το σκληρό ελαστικό, αλλά δεν λειτούργησε στο τέλος, κάνοντας χρόνους γύρου που ξέρω ότι μπορώ να κάνω με την Panigale με ελαστικά αγοράς".

"Λοιπόν, αυτό δεν είναι φυσιολογικό, δεν καταλαβαίνω τι συνέβη αυτό το Σαββατοκύριακο με τα ελαστικά, αλλά έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα, ξεκάθαρα, γιατί το ένα ελαστικό με το άλλο είναι εντελώς ξένο στη μοτοσυκλέτα".

"Δεν έχω ξεχάσει πώς να οδηγώ, δεν χάνω τον δρόμο μου, τη μοτοσυκλέτα που ξέρουμε. Πέρυσι ήμουν στο βάθρο εδώ και φέτος είμαι 30 δευτερόλεπτα μακριά χωρίς να έχω κάνει ούτε ένα 1:40 σε όλο τον αγώνα".

"Λοιπόν, δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε, να δούμε τα δεδομένα που λαμβάνουμε και να πάρουμε μια απάντηση".

"Παίξαμε ένα στοίχημα στον αγώνα ελπίζοντας ότι θα λειτουργούσε το σκληρό ελαστικό, γιατί είχε πολύ ζέστη. Αλλά δεν δούλεψε".

Επόμενο άρθρο »

Αβέβαιος ο χρόνος ανάρρωσης του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco και Martin μιλούν για τον αγώνα τους στην Βαρκελώνη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα