• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό ο Nakagami
Ζητάει συγγνώμη από τους Rins και Bagnaia
Νέα 07/06/2022 - 14:15

Ο Takaaki Nakagami έπεσε φρενάροντας στην πρώτη στροφή στον αγώνα της Κυριακής έχοντας ξεκινήσει 12ος, συμπαρασύροντας μαζί του τον Francesco Bagnaia και τον Alex Rins.

Ο Rins, ο οποίος ήταν εξοργισμένος με τους αγωνοδίκες των MotoGP επειδή δεν έδωσαν κάποια ποινή στον Nakagami, είχε τελικά κάταγμα στον αριστερό καρπό, ενώ ο Nakagami κρατήθηκε στο νοσοκομείο όλη τη νύχτα, έχοντας χτυπήσει τον πίσω τροχό του Bagnaia με το κεφάλι του. 

Ο Ιάπωνας αναβάτης λέει ότι "δεν έχει κάταγμα και είναι καλά" αφού πέρασε μια νύχτα στο Hospital General de Catalunya στη Βαρκελώνη.

Ζήτησε επίσης συγγνώμη και από τους δύο αναβάτες για το ατύχημα, προσθέτοντας ότι «για όλα έφταιγα εγώ».

Σε δήλωσή του, ο Nakagami είπε: "Πρώτα απ' όλα, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Alex Rins και τον Pecco Bagnaia για το χθεσινό ατύχημα. Ήταν δικό μου λάθος. Εύχομαι στον Rins γρήγορη ανάρρωση και ελπίζω να είναι σε καλή κατάσταση για το Γερμανικό Grand Prix".

"Μετά το χθεσινό ατύχημα, νιώθω τυχερός γιατί δεν έχω σοβαρό τραυματισμό, δεν έχω κάταγμα και είμαι καλά. Πέρασα τη νύχτα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπό παρακολούθηση, αλλά όλα είναι καλά. Οπότε, θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα στο Sachsenring".

 

Επόμενο άρθρο »

Zarco και Martin μιλούν για τον αγώνα τους στην Βαρκελώνη

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Δεν είχα κάτι σημαντικό να δοκιμάσω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα