• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto2 ΕΔ2
O Joe Roberts ταχύτερος το απόγευμα της Παρασκευής
Νέα 03/06/2022 - 17:44

Σε μια περίοδο δοκιμών που οι περισσότεροι αναβάτες δεν κατάφεραν να πιάσουν τους πρωινούς τους χρόνους, ο Joe Roberts κατάφερε να βρει περίπου 2 δέκατα και να κατεβάσει τον χρόνο του στο 1:44.752, ανεβαίνοντας στην κορυφή των ΕΔ2. O Aron Canet, που ήταν ο ταχύτερος στις ΕΔ1, βρέθηκε ένα δέκατο πίσω από τον Roberts στα τελειώματα των δοκιμών, με τον Pedro Acosta (ο οποίος ήταν ταχύτατος στον πρώτο τομέα) να κλείνει την πρώτη τριάδα. 

Ο Lorenzo Dalla Porta ήταν ένας από τους λίγους αναβάτες που κατάφεραν να βελτιωθούν και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον αντικαταστάτη του Romano Fenati, Alonso Lopez. O Augusto Fernandez βρισκόταν σε έναν γρήγορο γύρο, που θα τον έφερνε στην κορυφή των συνδυασμένων, όμως έπεσε στην 10η στροφή χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Παρά ταύτα έμεινε στην έκτη θέση των ΕΔ2.

Ο Bo Bendsneyder συνέχισε την καλή του εμφάνιση, κάνοντας τον έβδομο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκαν οι Jake Dixon και Albert Arenas. Την δεκάδα έκλεισε ο Ai Ogura. 

Στους συνδυασμένους χρόνους, κανένας αναβάτης δεν κατάφερε να αλλάξει την πρώτη δεκατετράδα, με μόνο τον Roberts να ανεβαίνει στην όγδοη θέση από την 12η. Οι αναβάτες τπου περνάνε επί του παρόντος απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες είναι οι Aron Canet, Augusto Fernandez, Jake Dixon, Sam Lowes, Bo Bendsneyder, Albert Arenas, Marcel Schrotter, Joe Roberts, Pedro Acosta, Alonso Lopez, Ai Ogura, Celestino Vietti, Lorenzo Dalla Porta και Filip Salac. 

Επόμενο άρθρο »

6 χρόνια χωρίς τον Louis Salom

« Προηγούμενο άρθρο

Επιτυχής η επέμβαση του Marc Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA