• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιτυχής η επέμβαση του Marc Marquez!
Νέα 03/06/2022 - 17:31

Χθες ο Δρ Joaquin Sánchez Sotelo και το ιατρικό του προσωπικό χειρούργησαν τον Marc Marquez στην κλινική Mayo στη Μινεσότα. Η επέμβαση διήρκεσε περίπου τρεις ώρες και δεν παρουσίασε επιπλοκές, έτσι ο Marc μπόρεσε να μπει στη μετεγχειρητική φάση.

Ο αναβάτης της Honda θα παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις επόμενες μέρες πριν επιστρέψει στην Ισπανία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

"Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να χειρουργήσουμε το δεξί βραχιόνιο οστό του κ. Marc Marquez" – εξήγησε ο Dr. Joaquin Sánchez Sotelo - "Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε περίπου τρεις ώρες. Παρά την πολυπλοκότητα της διαδικασίας, το τελικό αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Η χειρουργική επέμβαση περιελάμβανε αφαίρεση των δύο εγγύς βιδών της οπίσθιας πλάκας που είχε τοποθετήσει προηγουμένως ο Δρ. Samuel Antuña τον Δεκέμβριο του 2020, ακολουθούμενη από περιστροφική οστεοτομία βραχιονίου. Μια τέτοια διαδικασία περιλαμβάνει τη δημιουργία εγκάρσιας κοπής του βραχιονίου οστού για την περιστροφή του βραχιονίου. Το ποσό της περιστροφής που έγινε σήμερα ήταν περίπου 30 μοίρες εξωτερικής περιστροφής. Το βραχιόνιο σταθεροποιήθηκε στη νέα θέση χρησιμοποιώντας μια πρόσθια πλάκα με πολλαπλές βίδες. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον κ. Marquez ταχεία ανάρρωση και επιτυχή επιστροφή στην επαγγελματική του σταδιοδρομία".

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA