• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stefan Bradl θα αντικαταστήσει τον Marquez
Στον αγώνα της Καταλονίας
Νέα 01/06/2022 - 16:10

Η Repsol Honda επιβεβαίωσε ότι ο αναβάτης  δοκιμών του HRC, Stefan Bradl, θα αντικαταστήσει τον Marc Marquez στο Monster Energy Grand Prix αυτού του Σαββατοκύριακου. Ο Γερμανός κλήθηκε για άλλη μια φορά ως αναπληρωματικός του οκτώ φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή,ο οποίος κατευθύνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για μια τέταρτη χειρουργική επέμβαση στο δεξιό βραχιόνιό του.

Ο Bradl θα βρεθεί με τον Pol Espargaro στο γκαράζ της Repsol Honda Team, για τον πέμπτο τους αγώνα ως ομόσταυλοι. Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Bradl θα αγωνιστεί το 2022, έχοντας πάρει την 19η θέση στην Αργεντινή και έχοντας πέσει  στην Jerez ενώ συμμετείχε ως wild card. 

Όπως συμβαίνει με πολλές πίστες στο ημερολόγιο, ο Bradl έχει μια σταθερή ιστορία τερματοσμών στις βαθμολογούμενες θέσεις στο Circuit de Barcelona-Catalunya. Δεν πήρε βαθμούς μόνο μία φορά στους έξι αγώνες του στην κορυφαία κατηγορία εκεί, έχοντας ως καλύτερο τερματισμό την πέμπτη θέση το 2013 και το 2014.

Stefan Bradl: "Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ στον Marc ό,τι καλύτερο για την επέμβαση και την ανάρρωση του. Είμαι εδώ για όλα όσα χρειάζονται το HRC και η Repsol Honda Team μέχρι την επιστροφή του Marc. Έχουμε δει όλοι το επίπεδο στα MotoGP, οπότε γνωρίζουμε ποιά είναι η πρόκληση μπροστά μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι δουλεύοντας με τη Honda και την ομάδα μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Ας δούμε τι θα φέρει το Σαββατοκύριακο, θα είναι σημαντικό να κάνουμε πολλούς γύρους και να προετοιμαστούμε καλά για το τεστ της Δευτέρας".

Επόμενο άρθρο »

Νέο συμβόλαιο Fabio Quartararo και Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Oliveira αρνήθηκε την θέση στην Tech3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA