• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Oliveira αρνήθηκε την θέση στην Tech3
Ποιές είναι οι επιλογές του Πορτογάλου
Νέα 01/06/2022 - 15:03


Ο Πορτογάλος αναβάτης αρνήθηκε την προσφορά της KTM για μια θέση στη δορυφορική ομάδα της, αφήνοντας το μέλλον του στο εργοστάσιο σε σοβαρές αμφιβολίες. 

Ο 27χρονος είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στην κορυφαία κατηγορία της KTM με τέσσερις νίκες στα MotoGP, συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής νίκης του 2022 για την ΚΤΜ μέχρι στιγμής στο Grand Prix της Ινδονησίας. Ωστόσο, άφησε να εννοηθεί ότι η τετραετής παραμονή του στο αυστριακό εργοστάσιο μπορεί να πλησιάζει στο τέλος του.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Ιταλικού Grand Prix, ο Διευθυντής της KTM Motorsport, Pit Beirer, επιβεβαίωσε ότι το αυστριακό εργοστάσιο βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Alex Rins, Jack Miller και Pol Espargaro για μια πιθανή μεταγραφή για το 2023, με αποτέλεσμα να παραδεχτεί ότι ο Oliveira «πρέπει να είναι ανοιχτός» για να επιστρέψει στη δορυφορική του ομάδα την επόμενη σεζόν. Όμως, το βράδυ της Κυριακής στο Mugello, ο Oliveira αποκάλυψε ότι "σίγουρα" δεν θα συμμετάσχει στην ομάδα του Herve Poncharal και αντ 'αυτού εξερευνά επιλογές αλλού.


"Εξερευνώ επιλογές εκτός της KTM. Είπα στη διοίκηση ότι δεν αποδέχομαι τη θέση στην Tech3 και θέλω τη θέση μου στο εργοστάσιο. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, σίγουρα θα λάβω υπόψη άλλες επιλογές. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα σχετικό να προσθέσω. Υπάρχουν ακόμα κάποιες διαθέσιμες θέσεις εργασίας, μην ανησυχείτε".

Τίθεται το ερώτημα πού μπορεί να καταλήξει ο Oliveira το 2023. Μια μετακόμιση σε άλλη εργοστασιακή ομάδα MotoGP φαίνεται απίθανη καθώς η Aprilia επιβεβαίωσε τους αναβάτες της για το 2023, ο Lin Jarvis παραδέχτηκε ότι ο Fabio Quartararo πρόκειται να παραμείνει με τον Franco Morbidelli στην Monster Energy Yamaha, η Ducati φαίνεται ότι θα τοποθετήσει έναν από τους Miller, Jorge Martin ή Enea Bastianini μαζί με τον νικητή του Mugello, Francesco Bagnaia, για την επόμενη σεζόν στην εργοστασιακή της ομάδα και στη Honda συνεχίζουν να συνδέονται με τον Joan Mir.

Αντιθέτως, θα μπορούσαμε να δούμε την Oliveira να υπογράφει  σε μια από τις κενές δορυφορικές θέσεις. Οι επιλογές του φαίνονται να είναι τρεις, με τον Razlan Razali να επιβεβαιώνει ότι η WithU RNF Aprilia αναζητά μια άλλη σύνθεση αναβατών , ο Alex Marquez παραδέχτηκε την Κυριακή ότι η θέση του στην LCR Honda κινδυνεύει, και επίσης η Gresini Racing μπορεί να χρειαστεί κάποιον να αντικαταστήσει τον Bastianini, αν η εργοστασιακή ομάδα τον πάρει. 

Επόμενο άρθρο »

Ο Stefan Bradl θα αντικαταστήσει τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Di Giannantonio: To Mugello ήταν ένα πάρτι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA