• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Di Giannantonio: To Mugello ήταν ένα πάρτι
Προοδεύουμε συνέχεια από την Jerez
Νέα 31/05/2022 - 15:02

Ξεκινώντας από την pole position στο Grand Prix της πατρίδας του, ο Fabio Di Giannantonio είχε έναν αμυντικό αγώνα, αγωνιζόμενος να βρει πρόσφυση στο πίσω μέρος. Αυτός είναι ένας πολύ θετικός αγώνας για τον αναβάτη από τη Ρώμη, ο οποίος λέει ότι είναι ικανοποιημένος με την ανάπτυξή του αυτή τη σεζόν, την πρώτη του στα MotoGP.

Η νίκη δεν ήταν στο στόχαστρό του και γνώριζε τις δυνατότητές του. Είχε θέσει ως στόχο την πρώτη δεκάδα και έχασε κατά μία θέση. Ο Diggia έπεσε επίσης θύμα επίθεσης στη γραμμή του τερματισμού από τον Vinales, τον οποίο κατάφερε να κρατήσει πίσω του για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου.

"Έχω μια πικρή γεύση στο στόμα μου. Δεν περίμενα να κερδίσω τον αγώνα, γιατί δεν είναι ακόμα η ώρα μας, αλλά έρχεται. Ένιωσα πολύ περίεργα με τη μοτοσυκλέτα, ειδικά με το πίσω μέρος. Δεν μπορούσα να βρω το σωστή αίσθηση με το γκάζι ούτε μπορούσα να βρω το κράτημα. Ήταν πολύ κακό γιατί, ρεαλιστικά, η θέση μας ήταν στο δεύτερο μικρό γκρουπ. Δυστυχώς, ήταν πιο δύσκολο από ό,τι περιμέναμε".

Στο Grand Prix του Mugello, ο Di Giannantonio είχε την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά σε αγώνα στο γκρουπ με τους ταχύτερους αναβάτες.


"Οδηγούν με τεράστια ακρίβεια. Φρενάρουν σκληρά, επιταχύνουν πάντα τη σωστή στιγμή και, ακόμα κι αν κάνουν λάθος, καταφέρνουν να διορθώσουν τα πράγματα κατευθείαν. Μπορείς να πεις ότι ξέρουν πώς να χειρίζονται τη μοτοσυκλέτα. Προοδεύω. Φτάνω εκεί. Ήταν ωραίο να ξεφύγω και να κάνω τους πρώτους γύρους μπροστά".

Ο Pecco ανέφερε ότι δυσκολεύτηκε να περάσει τον Di Giannantonio, καθώς ο αναβάτης της Gresini  φαινόταν να πιέζει. Παρά ταύτα ο Fabio διαφωνεί με αυτό. 


"Όχι, στην πραγματικότητα, δεν πίεζα, μπορείτε να δείτε ακόμη και από τα δεδομένα ότι δεν πίεζα πολύ τα ελαστικά. Το μόνο πράγμα που μου έλειπε ήταν η πρόσφυση στο πίσω μέρος. Ανέφερα την αίσθηση στους μηχανικούς μας. Θα αναλύσουν τα δεδομένα και σίγουρα θα μου πουν κάτι στη συνάντηση πριν την Βαρκελώνη".


Η πρόοδος του Fabio Di Giannantonio φαίνεται σε κάθε αγώνα, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι ένα μεγάλο βήμα έγινε στην Jerez.


"Προοδεύσαμε στη Jerez. Από εκεί και πέρα, αρχίσαμε να δουλεύουμε καλύτερα, με ένα καλό βασικό σετάρισμα και τη σωστή θέση στη μοτοσυκλέτα. Οδηγώ πιο χαλαρά. Ήμουν περισσότερο στη τσίτα πριν".


Τέλος, ο Di Giannantonio περιέγραψε τα συναισθήματά του από τον αγώνα του Mugello.


"Ήταν τρελό. Ο πρώτος μου αγώνας στο Mugello στα MotoGP, ήταν γρήγορος, πήρα την pole position, μπροστά στους οπαδούς, στον κόσμο, στην οικογένειά μου. Ήταν ένα πάρτι. Θα έλεγα ότι ο αγώνας ήταν αποδεκτός. Bρέθηκα εκτός δεκάδας για μια θέση στον τερματισμό, αλλά, πάνω από όλα, ήμασταν γρήγοροι και στις κατατακτήριες μπορούσαμε να είμαστε μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι προοδεύουμε".

Επόμενο άρθρο »

Ο Oliveira αρνήθηκε την θέση στην Tech3

« Προηγούμενο άρθρο

Bezzecchi: Τα MotoGP στο Mugello είναι κάτι ξεχωριστό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA