• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bezzecchi: Τα MotoGP στο Mugello είναι κάτι ξεχωριστό
Νέα 31/05/2022 - 12:42

Ο Bezzecchi έφτασε πολύ κοντά στο πρώτο του βάθρο στα MotoGP στο Mugello, αφού ηγήθηκε του αγώνα για οκτώ γύρους. Ο αγώνας της Κυριακής ήταν κάτι ξεχωριστό για την Ιταλία, με δύο από τους rookies της να πρωταγωνιστούν.

Ο Marco απέδειξε ότι ήταν πολύ γρήγορος στο Mugello και κατάφερε να συμβαδίσει με το κορυφαίο γκρουπ για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Του έλειπε η επιμονή και η εμπειρία για να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία στο έπακρο, αλλά, στην πρώτη του σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, ο Bez αποδεικνύεται δυνατός. Σε συνέντευξή του στο GPone, o Bezzecchi μίλησε για την εμπειρία του  Mugello.

"Είμαι χαρούμενος. Ήταν μια καλή μέρα. Έμεινα έκπληκτος για τον αγώνα. Όταν ήμουν μπροστά, ένιωθα καλά και προσπάθησα. Τελικά δεν πήγε άσχημα. Ήταν ωραίο να είμαι με τους γρήγορους και, στο τέλος, έφτανα και τον Aleix, αλλά είχα θέμα με το μπροστινό ελαστικό. Τότε ο Zarco με πέρασε".

Ξεπέρασες τις προσδοκίες σου ή πιστεύεις ότι θα μπορούσες να συμβαδίσεις με τους κορυφαίους αναβάτες;


"Βλέποντας τους ρυθμούς, ο Pecco, ο Aleix και ο Bastianini μου φάνηκαν οι καλύτεροι, αλλά ο Quartararo επίσης πήγαινε πολύ γρήγορα. Τον συγχαίρω, γιατί η μοτοσυκλέτα του είναι πιο αργή στην ευθεία. Τέλος πάντων, δεν τα πήγα άσχημα. Ήταν κουλ".

Είναι πιο εύκολο από όσο φανταζόσουν;


"Όχι, αλλά ας πούμε ότι το να ξεκινάς από μπροστά βοηθάει, μετά οι αναβάτες χωρίζονται. Υπάρχουν τρεις ή τέσσερις που κάνουν τη διαφορά, αλλά οι άλλοι μοιάζουν πολύ. Ένιωθα  καλά εδώ και, στο τέλος, έμεινα μαζί τους ".

Πώς ένιωσες που ήσουν μπροστά στο Mugello στα MotoGP. Το σκέφτηκες ή δεν είχες χρόνο;


"Ακριβώς εκείνη την στιγμή όχι. Αλλά όταν επέστρεψα και η ομάδα μου είπε τι είχα κάνει, ήταν πολύ ωραίο και ικανοποιητικό. Ωραίο συναίσθημα. Τα MotoGP στο Mugello είναι κάτι ξεχωριστό".

 

Μετά από 17 γύρους, στους τρεις πρώτους, σκεφτήκες το βάθρο;


"Πολύ, ακόμα και στους δύο τελευταίους", είπε αστειευόμενος ο Bez. "Ήμουν εκεί με τον Aleix και είπα, "Διάολε, θα το προσπαθήσω". Η μοτοσυκλέτα μου έδωσε προειδοποιήσεις και προτίμησα να μην ρισκάρω μια πτώση. Τελικά, ήταν μια χαρά".

 

Πιστεύεις ότι το βάθρο είναι πιο κοντά μετά από αυτόν τον αγώνα;


"Θα ήθελα να πάρω ένα μέχρι το τέλος της χρονιάς και, αν συνεχίσουμε έτσι, νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακόμα κι αν κάθε πίστα είναι διαφορετική. Η Βαρκελώνη είναι παρόμοια με το Mugello, αλλά το κράτημα και οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Είναι ένας στόχος που έχω στο μυαλό μου".

Τί ήταν αυτό που σε ενθουσίασε περισσότερο;


"Όταν βρέθηκα για πρώτη φορά στην κορυφή του αγώνα, ήταν το πιο ωραίο πράγμα. Στη συνέχεια, το να πάω γρήγορα για ολόκληρο τον αγώνα και να πλησιάσω τον Pecco, ο οποίος κέρδισε, ήταν πραγματικά υπέροχο".

Επόμενο άρθρο »

Di Giannantonio: To Mugello ήταν ένα πάρτι

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: O Nakagami είναι από τους πιο επικίνδυνους αναβάτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA