• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Συνέντευξη τύπου
Τα κυριότερα σημεία
Νέα 26/05/2022 - 21:20

Η δράση στο Gran Premio d'Italia Oakley ξεκινά την Παρασκευή το πρωί, αλλά όπως πάντα, πριν οι αναβάτες μιλήσουν στην άσφαλτο, είναι η ώρα να μιλήσουν για όλα τα πράγματα στην συνέντευξη τύπου. Ο Fabio Quartararo, που φτάνει στο Mugello ως επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος συνοδεύτηκε από τους Aleix Espargaro, Enea Bastianini, Jack Miller και Francesco Bagnaia στη συνέντευξη Τύπου πριν από την εκδήλωση.


Μπορεί να κέρδισε πέρυσι στην Ιταλία, αλλά το ερώτημα παραμένει: πόσο δυνατός θα είναι ο Quartararo με την Yamaha σε μια τόσο γρήγορη πίστα; Ο δεύτερος και ο τρίτος τομέας επισημάνθηκαν από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021 ως τομείς στους οποίους θα διαπρέψει, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα θα είναι η καλή επίδοση στις κατατακτήριες και η καλή αρχή στον αγώνα. 

Quartararo: "Είναι δύσκολο να το πούμε (ότι η χαμηλότερη ταχύτητα της Yamaha θα είναι πρόβλημα) γιατί δεν είναι κακές πίστες (συμπεριλαμβανομένης της Καταλονίας) για εμάς, αλλά αν είμαστε σε κακές θέσεις στην εκκίνηση τότε θα είναι άσχημα. Θα έλεγα ότι αν κάνουμε μια καλή εκκίνηση και καλό πρώτο γύρο, μπορεί να αλλάξει τον αγώνα μας. Ας δούμε πώς θα πάει, αλλά πιστεύω ότι τα δύο επόμενα  Grand Prix θα είναι δύσκολα".


 Η Aprilia Racing ανακοίνωσε ότι τόσο ο Aleix Espargaro όσο και ο Maverick Viñales θα παραμείνουν στο εργοστάσιο της Noale τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2024. Ερχόμενος στο εντός έδρας Grand Prix της Aprilia, ο Espargaro βρίσκεται σε μια σειρά τριών διαδοχικών στο βάθρο και είναι δεύτερος στην βαθμολογία – και την επόμενη εβδομάδα είναι το εντός έδρας Grand Prix του Ισπανού.

Δύο δύσκολα Σαββατοκύριακα περιμένουν τον Espargaro και υπάρχει πρόσθετη πίεση. 

Aleix Espargaro: "Είναι δύο πολύ σημαντικοί αγώνες για εμάς. Το Mugello είναι πολύ σημαντικό για την Aprilia, είμαι πολύ χαρούμενος που οδηγώ στην Ιταλία με αυτόν τον τρόπο, με καλά αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα ερχόμαστε στην Ιταλία όντας στην πρώτη θέση  στο πρωτάθλημα ομάδων για πρώτη φορά για την Aprilia, οπότε είναι φανταστικό και την επόμενη εβδομάδα θα είναι το δικό μου εγχώριο Grand Prix" 

"Είναι δύο πολύ σημαντικοί αγώνες, αλλά είναι 50 βαθμοί, όχι περισσότεροι από τη Γερμανία και το Assen, για παράδειγμα, οπότε προσπαθώ να δουλέψω με τον ίδιο τρόπο όπως τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα. Έχω την ίδια αίσθηση που έχει ο Fabio, ότι οι πρώτοι γύροι του αγώνα θα είναι πολύ, πολύ σημαντικοί, ειδικά απέναντι στη γρήγορη Ducati εδώ στο Mugello με τη μεγάλη ευθεία. Έτσι, η προσπάθεια να είμαστε συγκεντρωμένοι από τον πρώτο γύρο αύριο το πρωί θα είναι πολύ, πολύ σημαντική".

Ήταν ένα απογοητευτικό τέλος στο Γαλλικό GP για τον Bagnaia μετά την πτώση από τη δεύτερη θέση, αλλά ο Ιταλός παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα από το Mugello.

Bagnaia: "Ναι, είναι φυσιολογικό μερικές φορές μπορείς να κάνεις λάθη και το δικό μου ήταν λίγο πολύ μεγάλο, αλλά είναι εντάξει. Είχα χρόνο στο σπίτι για να μάθω από αυτό και νομίζω ότι το καλύτερο μέρος για να επανέλθω είναι το Mugello. Ανυπομονώ πραγματικά να οδηγήσω αύριο, το περσινό  Grand Prix ήταν καλό για μένα, όλα πήγαν καλά εκτός από τον αγώνα, αλλά η Κυριακή ήταν μια από τις χειρότερες μέρες που περάσαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ας σκεφτούμε από το Πρωτάθλημα και ας προσπαθήσουμε να απολαύσουμε το αύριο".

Επόμενο άρθρο »

Brembo - Φρενάροντας για 306 μέτρα στη San Donato του Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro και Viñales στην Aprilia μέχρι το 2024!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA