• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro και Viñales στην Aprilia μέχρι το 2024!
Νέα 26/05/2022 - 18:20

Σε μια εξαιρετική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Gran Premio d'Italia Oakley, η Aprilia Racing επιβεβαίωσε ότι τόσο ο Aleix Espargaro όσο και ο Maverick Viñales θα παραμείνουν στην ομάδα μέχρι το τέλος του 2024.

Ο Espargaro αναδείχθηκε σοβαρός διεκδικητής τίτλου το 2022 αφού κέρδισε μία νίκη και τρία συνεχόμενα βάθρα πριν φτάσει στο Mugello, ενώ ο Viñales συνεχίζει την προσαρμογή του στην RS-GP και έχει δείξει πολλές δυνατότητες αυτή τη σεζόν, ειδικά στους αγώνες τις Κυριακές.

Aleix Espargaro: "Αυτή η επιβεβαίωση ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν. Δουλέψαμε σκληρά μαζί και μεγαλώσαμε μαζί. Ήμασταν μια ελπίδα, τώρα είμαστε πραγματικότητα. Το 2021 είχαμε ήδη δει σαφή σημάδια των βημάτων μας προς τα εμπρός και τώρα είμαστε σε θέση να παλεύουμε με συνέπεια με τους καλύτερους στον κόσμο. Το να συνεχίσω να το κάνω με την Aprilia είναι για μένα πηγή υπερηφάνειας. Μπορούμε να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο και θέλουμε να το δείξουμε αυτό στην πίστα".

Maverick Viñales: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω τη δουλειά μου με την Aprilia Racing. Τώρα οι ορίζοντές μας διευρύνονται και θα είμαστε σε θέση να εργαζόμαστε με συνέπεια για την επίτευξη φιλόδοξων στόχων. Πιστεύω σε αυτό το έργο και χαίρομαι που είμαι μέρος του. Βρήκα ένα φανταστικό περιβάλλον στην Aprilia και αυτή η επιβεβαίωση μου δίνει την ηρεμία να αναπτυχθώ με τον τρόπο που αξίζουμε αυτή η ομάδα και εγώ".

Massimo Rivola, Διευθύνων Σύμβουλος της Aprilia Racing: "Όλα τα καλά αποτελέσματα που έχουμε αυτή τη σεζόν είναι ο καρπός πολλών στοιχείων, σίγουρα η αξία των σχεδιαστών και των τεχνικών μας με επικεφαλής τον Romano Albesiano, η συνολική ανάπτυξη του αγωνιστικού μας τμήματος και, σε μεγάλο βαθμό, τη συνέργεια που έχει χτίσει επιδέξια ο Aleix με την μοτοσυκλέτα και με την ομάδα. Έτσι, θέσαμε ως στόχο να συνεχίσουμε σε αυτές τις γραμμές, τόσο με τον Aleix όσο και με τον Maverick, και είμαι ικανοποιημένος με αυτές τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Πρέπει ακόμα να αναπτυχθούμε πολύ και τώρα έχουμε την ησυχία μας να το κάνουμε".

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Ci vediamo al Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA