• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ci vediamo al Mugello!
Η βόλτα της Ducati από το εργοστάσιο στο Mugello
Νέα 26/05/2022 - 16:55

Από το εργοστάσιο της Ducati στο Borgo Panigale μέχρι το εκπληκτικό Autodromo Internazionale del Mugello, ο Francesco Bagnaia, ο Jack Miller και ο Enea Bastianini απόλαυσαν ένα πανέμορφο σκηνικό, οδηγώντας στο πέρασαμ Futa– και είχαν και κάποιες Ducati παρέα για τη βόλτα.

Οι τρεις αναβάτες των MotoGP συνοδεύονταν από μια στρατιά μελών της Λέσχης της Ducati, με μερικούς να ξεκινάνε από το σημείο εκκίνησης στο εργοστάσιο της Ducati και άλλους να τους συνοδεύουν στο γραφικό πέρασμα Futa. Από εκεί, όλοι μαζί, οδήγησαν προς το Mugello.

Στην πίστα, η υπόλοιπη αρμάδα της Ducati περίμενε να τους χαιρετήσει: ο Johann Zarco και ο Jorge Martin της Pramac Racing, ο Luca Marini και ο Marco Bezzecchi της Mooney VR46 Racing Team και ο Fabio Di Giannantonio της Gresini Racing MotoGP, μαζί με τον Michele Pirro. Η πομπή έκανε έναν γύρο στο Mugello, πριν επιστρέψει στην κύρια ευθεία για αναμνηστικές φωτογραφίες. 

Με όλο το γκρουπ  στη σειρά, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με στυλ καθώς οι ιδιοκτήτες των Ducati είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν λίγο με τους ήρωές τους και να δημιουργήσουν μερικές αρκετά μοναδικές αναμνήσεις. Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να απολαύσουν μερικά αναψυκτικά στο pitlane και να ετοιμαστούν για το τριήμερο του Grand Prix.

Francesco Bagnaia: "Η βόλτα σήμερα, η εκδήλωση ήταν ωραία! Το απόλαυσα. Ήταν μια μεγάλη διαδρομή από το εργοστάσιο της Ducati μέχρι εδώ στο Mugello, και όταν κοίταξα πίσω για πρώτη φορά και είδα όλη αυτή τη σειρά των Ducati εκεί, ήταν ένα απίστευτο θέαμα. Το απόλαυσα πολύ σήμερα!".


Jack Miller: "Το μόνο πρόβλημα που είχαμε ήταν ότι  ακολουθούσαμε το αυτοκίνητο με την κάμερα και ήταν λίγο αργό!  (γελώντας). Ο δρόμος ήταν φανταστικός, ήταν μια όμορφη μέρα εδώ στην Τοσκάνη, δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο! Ήταν υπέροχη η παρέα, τρομερή προσέλευση, φοβερό να βλέπω την υποστήριξη και ανυπομονώ για ένα καλό Σαββατοκύριακο μπροστά μας!".

Επόμενο άρθρο »

Espargaro και Viñales στην Aprilia μέχρι το 2024!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα στατιστικά της πίστας του Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA