• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Με σκληρή δουλειά μπορούμε...
..να επιστρέψουμε στις πραγματικές μας δυνατότητες
Νέα 24/05/2022 - 12:34

Δεν είναι ώρα για προβλέψεις πριν το Mugello για τον Marc Marquez και τη Honda. Η στιγμή είναι δύσκολη και για τους δύο και τα αποτελέσματα δεν έρχονται, σε τέτοιο βαθμό που ο Ισπανός 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν έχει ανέβει ακόμα στο βάθρο αυτή τη σεζόν. Το Mugello είναι μια εντελώς διαφορετική πίστα από το Le Mans, όπου έγινε το τελευταίο Grand Prix και, πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να καταλάβουν την νέα RC213V.

Ο Marquez προτιμά να κρατά τα πόδια του στο έδαφος και ελπίζει ότι το ιταλικό Σαββατοκύριακο θα είναι πιο γλυκό από το γαλλικό.

"Είναι πάντα πολύ ωραίο να οδηγείς στο Mugello. Είναι μια πολύ γρήγορη πίστα και, όταν πιέζεις στην ευθεία με μια μοτοσυκλέτα MotoGP, η αίσθηση είναι φανταστική", είπε. "Θα δούμε τι μπορούμε να το κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρέπει να φτάσουμε εκεί για να δούμε ποια είναι η κατάσταση και πού βρισκόμαστε. Ξέρω ότι συνεχίζοντας να δουλεύω με την ομάδα μου, με τη Honda, μπορούμε να επιστρέψουμε σε αυτό που γνωρίζουμε ότι είναι οι δυνατότητές μας".

Ο Pol Espargarò δυσκολεύεται επίσης και βλέπει τα GP στην Ιταλία και τη Βαρκελώνη ως ευκαιρία να σταθεί ξανά στα πόδια του.

"Πέρυσι, στο Mugello, είχαμε έναν κάπως δύσκολο αγώνα. Έτσι ελπίζω ότι το ιταλικό GP θα είναι πιο ήρεμο φέτος", σταύρωσε τα δάχτυλά του. "Συνέχισα να προπονούμαι στο σπίτι για να είμαι έτοιμος. Στη Γαλλία δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε, οπότε ο στόχος είναι να προσπαθήσουμε ξανά στην Ιταλία, φυσικά. Έχουμε δύο αγώνες και μια δοκιμή σε δύο εβδομάδες. Θα περάσουμε πολύ χρόνο στη μοτοσυκλέτα, κάτι που είναι καλό. Πρέπει να πιάσουμε δουλειά".

Επόμενο άρθρο »

Ακυρώνεται το Grand Prix της Φιλανδίας!

« Προηγούμενο άρθρο

Έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP eSports

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα