• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP eSports
Την Παρασκευή 27 Μαΐου στο Mugello
Νέα 24/05/2022 - 14:28

Μετά από μήνες εξάσκησης και προκριματικών αγώνων, έφτασε η ώρα για το τελικό στάδιο του MotoGP eSport Championship: The Global Series.

Τώρα, στην έκτη σεζόν του, το Πρωτάθλημα MotoGP eSport βρίσκεται στο απόγειο μετά από ένα λαμπρό 2021. Καθ' όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους, το πρωτάθλημα συνέχισε να προσελκύει νέους θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Μετά από συνολικά 27 διαδικτυακές εκδηλώσεις, οκτώ επιτόπιες εκδηλώσεις και επτά εικονικές εκδηλώσεις από την έναρξή του το 2017, το πρωτάθλημα προβλήθηκε από 16 ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, έχει συγκεντρώσει 103 εκατομμύρια προβολές βίντεο και 467 εκατομμύρια εμφανίσεις στο διαδίκτυο. Το Πρωτάθλημα MotoGP eSport είναι σημαντικός παίκτης στον κόσμο του gaming.

Συνολικά 27 παίκτες (16 από την Ευρώπη, οκτώ από τον Υπόλοιπο Κόσμο και τρεις από τη σειρά Rising Stars 2021) εισήχθησαν στη φάση του Draft Selection, αριθμός που στη συνέχεια μειώθηκε στους 12 παίκτες που έχουν επιλεγεί από τις ομάδες MotoGP ως μέλη τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

Το φετινό "paddock" είναι ο συνηθισμένος συνδυασμός εμπειρίας και νεανικού ενθουσιασμού, με ονόματα που επιστρέφουν και προηγούμενους Πρωταθλητές όπως οι Trast73, AndrewZh και Adriaan_26, οι οποίοι σίγουρα θα αντιμετωπίσουν δύσκολες προκλήσεις από παίκτες που προέρχονται από την Ισπανία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ινδονησία και την Αυστραλία!

Σε ένα διευρυμένο πρωτάθλημα για το 2022, οι 12 φιναλίστ θα αγωνιστούν σε πέντε γύρους στο Global Series. Ο πολυαναμενόμενος πρώτος γύρος θα μεταδοθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 20:00 ζωντανά από το παγκοσμίως διάσημο Autodromo Internazionale del Mugello, την έδρα του Ιταλικού Grand Prix για την CosmoteTV. 

 Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί σε ένα βρεγμένο Sachsenring και ο δεύτερος στο Autodromo Internazionale del Mugello. Οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν το νέο επίσημο MotoGP 22 Videogame από τον προγραμματιστή βιντεοπαιχνιδιών, τον εκδότη και τον μακροχρόνιο συνεργάτη Milestone – το οποίο είναι διαθέσιμο για αγορά τώρα – με την κατεύθυνση αγώνα και την εκδήλωση να υποστηρίζονται από υπολογιστές Lenovo Legion.

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Με σκληρή δουλειά μπορούμε...

« Προηγούμενο άρθρο

Πτώση Petrucci με 280χλμ./ώρα στην MotoAmerica

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα