• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πτώση Petrucci με 280χλμ./ώρα στην MotoAmerica
Παρά τους τραυματισμούς δεν διατρέχει κίνδυνο
Νέα 23/05/2022 - 21:04

Παρά το γεγονός ότι τερμάτισε τρίτος στον δεύτερο αγώνα στο Virginia International Raceway, ο πρώην αναβάτης των MotoGP, Danilo Petrucci, είχε έναν άσχημο τραυματισμό μετά από μια πτώση στο πέσιμο της καρό σημαίας.

Ο Petrucci, νικητής των τριών πρώτων αγώνων MotoAmerica του 2022, πέρασε την γραμμή του τερματισμού για το τέταρτο βάθρο του στη σεζόν, ωστόσο, η ημέρα του πήρε μια δραματική τροπή προς το χειρότερο καθώς προσπάθησε να αποφύγει έναν πιο αργό αναβάτη μπροστά.

Ο Ιταλός έπεσε με την Panigale V4 R του στην πολύ γρήγορη στροφή 1 που βρίσκεται ακριβώς μετά από την καρό σημαία, και παρόλο που ο Petrucci σηκώθηκε ξανά στα πόδια του χωρίς βοήθεια - έμεινε πολύ δυσαρεστημένος αφού δεν έλαβε βοήθεια από το προσωπικό της πίστας - ήταν αρκετή η πτώση για να τον οδηγήσει στο ιατρικό κέντρο, χάνoντας την απονομή.

Πριν από τη πτώση, ο Petrucci συμμετείχε σε έναν συναρπαστικό αγώνα για το βάθρο με τους Mathew Scholtz και Cameron Peterson, ενώ η κυριαρχία του Gagne στη Βιρτζίνια συνεχίστηκε - ο πρώην αναβάτης των WorldSBK έχει κερδίσει τους τελευταίους τέσσερις αγώνες στο Virginia International Raceway.

Αφού έφυγε από το ιατρικό κέντρο, ο Petrucci δημοσίευσε μια δήλωση στα social media του, λέγοντας: "Απλώς για να σας ενημερώσω, έπεσα με 280 χλμ/ώρα κάτω από τη γραμμή τερματισμού που βρίσκεται σε στροφή που παίρνεις με έκτη ταχύτητα για να μην χτυπήσω άλλον αναβάτη. Πολλαπλά εγκαύματα, πολλαπλά αιματώματα και ένα βαθύ κόψιμο στον αστράγαλο με πέντε ράμματα. Κύλισα για πάνω από 100 μέτρα, ίσως ένα από τα χειρότερα ατυχήματα ολόκληρης της καριέρας μου. Και ήμουν ξαπλωμένος για πάνω από δύο λεπτά χωρίς βοήθεια, ακούγοντας τις μοτοσυκλέτες να περνούν δίπλα μου, μέχρι που σηκώθηκα μόνος μου και πήγα μόνος μου στο το ιατρικό κέντρο". 

Επόμενο άρθρο »

Έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP eSports

« Προηγούμενο άρθρο

Pit Beirer: Οι managers είναι μεγαλύτερη μάστιγα από τον Covid

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα