• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λίστα πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών από το Forbes
Κανένας αναβάτης μοτοσυκλετών σε αυτήν
Νέα 21/05/2022 - 14:04

Όπως κάθε χρόνο, το περιοδικό Forbes δημοσίευσε την κατάταξη των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών στον κόσμο. Στη λίστα των 50 αυτών αθλητών ωστόσο, ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε ένας αναβάτης μοτοσικλετών. Για τη σύνταξη της λίστας λήφθηκαν υπόψη όχι μόνο οι αμοιβές από τις ομάδες, αλλά και όλα τα έσοδα που προέρχονται από το μάρκετινγκ και τη χρήση του ονόματός τους.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Lionel Messi, με συνολικές απολαβές 130 εκατομμυρίων δολαρίων (55 σε μισθούς και τα άλλα 75 από άλλες δραστηριότητες). Περνούν το όριο των 100 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο δύο άλλοι αθλητές: ο LeBron James (αστέρας του μπάσκετ με 121,1 εκατομμύρια) και ο Cristiano Ronaldo στα 115.

Στο Top 10 υπάρχουν 3 ποδοσφαιριστές (ο Neymar στην 4η θέση), 4 μπασκετμπολίστες, ένας τενίστας (ο Federer), ενώ η πυγμαχία και το rugby εκπροσωπούνται από έναν αθλητή το καθένα.

Και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός; Υπάρχει κάποιος στη λίστα, αλλά μόνο στους τέσσερις τροχούς. Ο Lewis Hamilton (17ος με 65 εκατομμύρια δολάρια) και ο πρωταθλητής Max Verstappen(27ος με 48 εκατομμύρια) κρατούν ψηλά τη σημαία της Formula 1.

Δεν υπάρχει ούτε ένας αναβάτης μοτοσυκλέτας. Κάτι που σημαίνει ότι κανείς δεν έφτασε τα 37,6 εκατομμύρια πέρυσι, που ήταν το ποσό που επέτρεψε στον Αμερικανό ποδοσφαιριστή T. J. Watt να φτάσει στην τελευταία θέση της λίστας. 

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Estoril Πρώτος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Χρόνια Πολλά στον Γιάννη Περιστερά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα