• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: MotoGP ΕΔ4
Ταχύτερος ο Fabio Quartararo
Νέα 14/05/2022 - 15:19

Όντας τρίτος ταχύτερος στους συνδυασμένους χρόνους των τριών πρώτων ΕΔ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των ΕΔ4 το απόγευμα του Σαββάτου κάνοντας χρόνο 1:31.444. Ο μόνος που κατάφερε να φτάσει κοντά στον χρόνο του Γάλλου αναβάτη ήταν ο Alex Rins, με τον χρόνο του 1:31.454, μόλις 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Quartararo. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Francesco Bagnaia με 1:31.708.

O Aleix Esprgaro είχε καλό ρυθμό, απείλησε τις πρώτες θέσεις και τελικά έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, παρά την πτώση που είχε στην μέση των ΕΔ4, μπροστά από τον Takaaki Nakagami, που ήταν η κορυφαία Honda στην πέμπτη θέση. Ο Jack Miller είχε και αυτός μια πτώση και τελικά έμεινε στην έκτη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Jorge Martin. O ταχύτερος της Παρασκευής, Enea Bastianini, έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Marco Bezzechi και Miguel Oliveira, που ήταν η κορυφαία ΚΤΜ.

Ο Marc Marquez μετά από τα εκπληκτικά σωσίματα που έκανε χθες είχε μια πτώση στην Chemin aux Boeufs, όταν έχασε το μπροστινό. Ευτυχώς ο Marquez δεν τραυματίστηκε και τελικά πήρε την 13η θέση, πίσω από τον ομόσταυλό του, Pol Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: MotoGP KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα