• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto3 KAT
Παρθενική pole position για τον Dennis Foggia
Νέα 14/05/2022 - 14:45

Η εκπληκτική φόρμα που έχει δείξει ο Dennis Foggia αυτό το Σαββατοκύριακο συνεχίστηκε και στις ΚΑΤ και οδήγησε τον Ιταλό αναβάτη στην πρώτη του pole position στην Moto3.

Στις ΚΑΤ1, ταχύτερος ήταν ο Deniz Öncü, o οποίος είχε πτώση κατά τις ΕΔ3, αναγκάστηκε να μετακομιστεί στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο και τελικά επέστρεψε για να πάρει την πρώτη θέση στις ΚΑΤ1 και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία να παλέψει για την pole position στις ΚΑΤ2. Μαζί του, πέρασαν οι αναβάτες της SIC58 Scuadra Corse, Lorenzo Fellon και Ricardo Rossi, καθώς και ο rookie, Matteo Bertelle, που κατάφερε να ανέβει στην τρίτη με τον προτελευταίο του γύρο.

Στις ΚΑΤ2, ήταν ο Öncü που προηγήθηκε στα αρχικά στάδια, χρησιμοποιώντας την εμπειρία των πιο πρόσφατων συνθηκών που είχε αποκτήσει από τα 15 λεπτά των ΚΑΤ1. Σύντομα όμως, ο Dennis Foggia έδειξε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ξεκάθαρα δικό του. Ο Ιταλός αναβάτης έκανε τον χρόνο του , ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση στο έκτο λεπτό. Μαζί του ανέβηκε και ο ομόσταυλός του, Tatsuki Suzuki, ο οποιος συμπλήρωσε το 1-2 για την ομάδα της Leopard.

Με 5 λεπτά να απομένουν, όλοι οι αναβάτες βρίσκονταν στα pits και ετοιμάζονταν για τις τελευταίες τους επιθέσεις. Από τους πρώτους ξεκίνησε ο Dennis Foggia, ο οποίος βρισκόταν προ των πυλών της πρώτης pole position της καριέρας του σε 79 Grand Prix. O Suzuki προσπάθησε να "κλέψει" την πρώτη θέση από τον ομόσταυλό του, όμως έχασε χρόνο στους τελευταίους τομείς. Ο ίδιος ο Foggia, στον τελευταίο του γύρο, κατάφερε να κατεβάσει και άλλο τον χρόνο του, φτάνοντας στο 1:41.621 και σφραγίζοντας την πρώτη θέση. 

Ο Tatsuki Suzuki κράτησε το 1-2 για την Leopard Honda, ενώ στην πρώτη σειρά της εκκίνησης δίπλα τους θα στηθεί ο Jaume Masia, ο οποίος έκανε την επίθεσή του στα τελικά στάδια. Στην δεύτερη σειρά ηγείται ο Diogo Moreira, που βρισκόταν σε έναν ταχύτατο γύρο, έχασε όμως χρόνο στο τέλος πίσω από τον Ayumu Sasaki. Δίπλα του βρίσκονται οι Carlos Tatay και Andrea Migno.

O ηγέτης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Sergio Garcia, θα ξεκινήσει από την τρίτη σειρά της εκκίνησης, στην έβδομη θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του, Izan Guevara, και τον Ricardo Rossi. Deniz Öncü, Joel Kelso και Ayumu Sasaki ακολουθούν. 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα