• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Δεν έχω τίποτα να ζηλέψω από τους εργοστασιακούς αναβάτες
Νέα 07/05/2022 - 14:25

Ο Enea Bastianini ήταν ο κορυφαίος αναβάτης της Ducati μέχρι στιγμής το 2022 με την GP21 του, έχοντας κερδίσει δύο φορές στο Qatar και στο Austin και προηγούνταν στην βαθμολογία μέχρι τον γύρο του Portimao.

Παραμένει ο κορυφαίος αναβάτης της Ducati στο πρωτάθλημα στην τρίτη θέση, παρά τον δύσκολο αγώνα μέχρι την όγδοη θέση στο Ισπανικό Grand Prix του περασμένου Σαββατοκύριακου στη Jerez, όπου η GP22 πήρε τελικά την πρώτη της νίκη στη σεζόν μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, καθώς ο Francesco Bagnaia κατάφερε να κερδίσει τον Fabio Quartararo. 

Παρά το γεγονός ότι η Ducati του 2022 μοιάζει τώρα να είναι το κορυφαίο πακέτο της ιταλικής μάρκας, ο Bastianini λέει ότι «δεν έχει τίποτα να ζηλέψει» από τους εργοστασιακούς αναβάτες αυτή τη στιγμή.

Ερωτηθείς για πόσο καιρό πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει τη δυναμική που έχει στην αρχή της σεζόν με τη GP21, ο Bastianini είπε: "Δεν ξέρω".

"Σίγουρα οι εργοστασιακές μοτοσυκλέτες θα έχουν εξέλιξη σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά προς το παρόν η μοτοσυκλέτα μου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει για το 2022, ίσως λίγη την ευελιξία λόγω του νέου φέρινγκ".

"Αλλά στα υπόλοιπα μοιάζουν πολύ. Επομένως, δεν αισθάνομαι κατώτερος από τους εργοστασιακούς".

Με τον Jack Miller να φαίνεται ότι χάνει την εργοστασιακή του θέση στην ομάδα της Ducati στο τέλος της σεζόν, ο Bastianini και ο Jorge Martin της Pramac είναι φαβορί για να πάρουν τη θέση του.

Ενώ ο Bastianini σημειώνει ότι είναι ο στόχος του να φτάσει στην εργοστασιακή ομάδα, είναι συγκεντρωμένος στη μάχη του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή και θα αποκτήσει μια μοτοσυκλέτα του 2023 για την επόμενη σεζον ό,τι κι αν συμβεί.

"Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να κερδίσω και να προσπαθήσω να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα φέτος", πρόσθεσε. "Όσον αφορά το μέλλον, προφανώς, ο στόχος είναι να φτάσω σε μια εργοστασιακή ομάδα".


"Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, πρώτα από όλα να πάρουμε αποτελέσματα. Προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό το πρωτάθλημα."

Ερωτηθείς εάν η Ducati του ποσέσφερε μια θέση στην Pramac αντί για την εργοστασιακή ομάδα τι θα έκανε, ο Bastianini είπε: "Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από το τι θέλει να κάνει η Ducati, τελικά είναι αυτοί που αποφασίζουν για τα πάντα".

"Την επόμενη χρονιά θα έχω ένα εντελώς επίσημο πακέτο, αυτό είναι σίγουρο, και μετά θα δούμε σε ποια ομάδα θέλουν να με βάλουν ή τι θέλουν να κάνουν".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Κάθε μέρα είναι μια πρόκληση

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati θέτει χρονοδιάγραμμα για την απόφασή της

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA