• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Κάθε μέρα είναι μια πρόκληση
Όλοι περιμένουν να επιστρέψω
Νέα 07/05/2022 - 15:23

"Έπρεπε να ζήσω και τις δύο πλευρές του αθλήματος. Η πλευρά της επιτυχίας και η πλευρά του τραυματισμού και, ως εκ τούτου, η πορεία προς την υπέρβασή τους. Τα καλά χρόνια υπήρχε πίεση, αλλά το διαχειρίστηκα καλά. Τώρα, είναι διαφορετική πίεση, γιατί όλοι περιμένουν να επιστρέψεις, αλλά δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Δεν μπορείς να μιλάς για πολλά πράγματα. Πρέπει να τα διαχειριστείς και να προχωρήσεις σιγά σιγά", είπε ο Márquez σε συνέντευξή του στους διοργανωτές των βραβείων María de Villota και Ciudad de la Raqueta, σύμφωνα με την AS, όπου έλαβε το βραβείο Sports Achievement.

Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρόσθεσε: "Το μέλλον μου σημαδεύεται από την πρόκληση να επιστρέψω για να παλέψω για το  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Φέτος ήταν και παραμένει ο στόχος ή το όνειρο, αλλά πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Βελτιωνόμαστε και σημειώνουμε πρόοδο. Το σημαντικό είναι το κίνητρο. Κάθε μέρα είναι μια πρόκληση, και τώρα η πρόκληση είναι να ξεπεράσουμε αυτά τα δύο χρόνια τραυματισμών, να ξεπεράσουμε αυτές τις στιγμές και να επιστρέψουμε στον αγώνα για τα πάντα", εξήγησε.

Ο Marquez μίλησε επίσης για το ξεκίνημά του στην μεγάλη κατηγορία. 
"Το 2013, είχα το προνόμιο να μάθω από αναβάτες όπως ο Rossi, ο Lorenzo ή ο Pedrosa. Τώρα είναι το αντίθετο. Οι νέοι έρχονται και κάνουν νέα πράγματα. Από αυτούς μαθαίνουμε και εμείς οι βετεράνοι".

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του και αν πιστεύει ότι μπορεί να κάνει μια μακρά καριέρα όπως ο Valentino Rossi, ο Marc διευκρίνισε: "Πολλά εξαρτώνται από το μυαλό σου, αλλά και από την κατάσταση σε μια δεδομένη στιγμή, από τραυματισμούς, από το να έχεις μια καλή ιατρική ομάδα. γύρω σου ή από το κίνητρο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Το άθλημά μας έχει αλλάξει πολύ από άποψη τεχνολογίας, ασφάλειας πιστών και στον κόσμο της επικοινωνίας. Όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Η μοτοσυκλέτα δεν είναι άθλημα για δύο, αλλά για τρεις: την μοτοσυκλέτα, την ομάδα και τον αναβάτη".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Αυτό που είναι ξεκάθαρο για μένα είναι ότι, ευτυχώς, η θεμελιώδης διαφορά εξακολουθεί να γίνεται από τον αναβάτη, αλλά είναι σαφές ότι, αν δεν πάει η μοτοσυκλέτα, μπορείς να αγωνιστείς για έναν αγώνα σε μια δεδομένη στιγμή, αλλά όχι για ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα".

Επόμενο άρθρο »

Από τον τραυματισμό στο Portimao στο βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Bastianini: Δεν έχω τίποτα να ζηλέψω από τους εργοστασιακούς αναβάτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA