• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suzuki αποσύρεται από τα MotoGP στο τέλος του 2022!
Ο Mir μάλλον στην Honda
Νέα 02/05/2022 - 22:52

Αυτό που ανέφεραν οι συνάδελφοι στο Motorsport.it είναι συγκλονιστικό. Η Suzuki κάλεσε μια συνάντηση σήμερα στη Jerez για να ενημερώσει ολόκληρη την ομάδα για την πρόθεσή της να αποσυρθεί από τα MotoGP στα τέλη του 2022. Ένα πραγματικό σοκ για όλους, συμπεριλαμβανομένων των αναβατών, που προφανώς περίμεναν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό σε αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος.

Στην πραγματικότητα, ο Livio Suppo ήταν προετοιμασμένος να μάθει τον προϋπολογισμό, προκειμένου να επενδύσει στην αγορά των αναβατών και να προχωρήσει σε μια προσφορά για τους Rins και Mir, όπου και οι δύο έχουν συμβόλαια που λήγουν. Προφανώς, η Suzuki θεώρησε σκόπιμο να παραιτηθεί από τη δέσμευση υψηλού επιπέδου που απαιτούν τα MotoGP. Υπενθυμίζουμε ότι η Suzuki αποχώρησε από τα MotoGP για πρώτη φορά το 2012, για να επιστρέψει με ένα εντελώς νέο έργο και την ομάδα που συνέταξε ο Davide Brivio το 2015. Μια επίσημη δήλωση από τη Suzuki αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Σε αυτό το σημείο, το μέλλον των δύο αναβατών δεν έχει ακόμη γραφτεί. Ο Joan Mir, ο άνθρωπος που κέρδισε τον τίτλο με την GSX-RR το 2020, φαίνεται προορισμένος να υπογράψει συμβόλαιο με τη Honda και να γίνει νέος ομόσταυλος του Marc Marquez, ενώ η κατάσταση του Alex Rins είναι πιο περίπλοκη. Σίγουρα μιλάμε για δύο αναβάτες που αξίζουν απόλυτα μια θέση στο grid, αλλά το να καταλήξουμε σε αυτή την αποπροσανατολισμένη κατάσταση σχεδόν στα μισά της σεζόν θα είναι μεγάλο πρόβλημα για όλους.

Προς το παρόν, ο Livio Suppo δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Χρειάζεται να κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test: Τελικοί χρόνοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα