• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto3 ΕΔ2
O Guevara ανεβαίνει στην κορυφή
Νέα 29/04/2022 - 15:43

Η κορυφαία θέση στην μικρή κατηγορία κατά την ημέρα έναρξης του Ισπανικού Grand Prix της Red Bull ανήκει στον Izan Guevara, αφού ο αναβάτης της Gaviota GasGas Aspar σημείωσε τον εντυπωσιακό χρόνο των 1:46.341 στα μισά της περιόδου δοκιμών των 40 λεπτών.


Αφού πήραν και τις πέντε θέσεις εντός της πρώτης πεντάδας στο Πορτογαλικό Grand Prix του περασμένου Σαββατοκύριακου, οι μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ στις διάφορες μορφές της φάνηκαν εντυπωσιακές κλείνοντας την πρώτη εξάδα. Ο χρόνος γύρου του Guevara παραμένει πάνω από ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από το ρεκόρ γύρου του Andrea Migno από πέρυσι, αλλά ήταν αρκετά καλός για να απέχει ένα δέκατο από τον Ayumu Sasaki στη δεύτερη θέση. Ο τρίτος ταχύτερος γύρος έγινε από τον Jaume Masia.


Ο Carlos Tatay της CFMoto PruestelGP τερμάτισε τέταρτος μπροστά από τον ταχύτερο των ΕΔ1, Deniz Öncü, στην πέμπτη θέση. Ο David Salvador (που αντικαθιστά τον John McPhee όσο ο Σκωτσέζος αναβάτης αναρρώνει από τον τραυματισμό του) ήταν πολύ εντυπωσιακός και τερμάτισε έκτος στα φύλλα χρόνου. Ο rookie, Scott Odgen, ήταν η κορυφαία Honda στην έβδομη θέση, σε μια πίστα όπου είχε κερδίσει πέρυσι, αγωνιζόμενος στο junior Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 


Ο Ivan Ortola, ο Diogo Moreira και ο Andrea Migno ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, η οποία χωριζόταν μόλις από τρια τέταρτα του δευτερολέπτου.


Αφού κέρδισε τη δεύτερη νίκη της σεζόν την περασμένη φορά στο Portimao, ο Sergio Garcia ήταν πιθανό να είναι και πάλι ανταγωνιστικός αυτό το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, ο Ισπανός αναβάτης είχε μια πτώση στις πρώτες στιγμές των ΕΔ2 στην στροφή 6, ενώ στο τέλος, με την καρό σημαία να κυματίζει, ο Garcia έπεσε στην 11η στροφή, σε ένα σημείο που μόλις είχε πέσει και ο Lorenzo Fellon. Τελικά ο Ισπανός αναβάτης κατέλαβε την 11η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA