• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto2 ΕΔ1
Βρετανικό 1-2 με τον Dixon στην κορυφή
Νέα 29/04/2022 - 13:21

Ο Jake Dixon ξεπέρασε γρήγορα του την απογοήτευσή του από το Portimao (όπου έπεσε ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση στην επανεκκίνηση) κατακτώντας μια άνετη πρώτη θέση στην πρώτη περίοδο δοκιμών της Moto2 του Ισπανικού Γκραν Πρι της Red Bull. Ο Βρετανός ήταν 0,275 δευτερόλεπτα μακριά από τον συμπατριώτη του, Sam Lowes, και ήταν ο μόνος αναβάτης που έσπασε το φράγμα του 1:42 το πρωί της Παρασκευής, σημειώνοντας 1:41.938.

Παρά το γεγονός ότι κατέλαβε την πρώτη θέση, ο Dixon είχε ένα στιγμιότυπο με τον ομόσταυλό του, Albert Arenas. Ο Ισπανός, ο οποίος τελικά τερμάτισε πέμπτος τις ΕΔ1, ήταν σε αργό γύρο στην αγωνιστική γραμμή, στην έξοδο της στροφής 1 την ώρα που περνούσε ο Dixon, προκαλώντας την δυσφορία του Βρετανού αναβάτη. Τρίτος ταχύτερος ήταν ο Augusto Fernandez της Red Bull KTM Ajo, με τον Ai Ogura της Idemitsu Honda Team Asia μια περαιτέρω θέση πίσω στην τέταρτη.

Ο Cameron Beaubier της American Racing ήταν τρία δέκατα πίσω από τον Dixon στην έκτη θέση, παρά τη πτώση του στα τελευταία στάδια, με τον Pedro Acosta (που για λίγο βρέθηκε μαζί με τον ομόσταυλό του, Augusto Fernandez στις πρώτες 2 θέσεις), να κάνει τελικά τον έβδομο καλύτερο χρόνο. 


Ο ηγέτης του Πρωταθλήματος, Celestino Vietti ήταν όγδοος, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Fermin Aldeguer και Tony Arbolino.

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA