• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: MotoGP ΕΔ1
O Mir οδηγεί το 1-2 της Suzuki
Νέα 29/04/2022 - 13:08

Ο Joan Mir ανέβηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου κατά τις ΕΔ1 των MotoGP στην Jerez, με χρόνο 1:38.194 . Ο προτελευταίος γύρος του Ισπανού ήταν αρκετά καλός για να κρατηθεί μπροστά μετά και τον τελευταίο γύρο του ομόσταυλού του, Alex Rins, ο οποίος έμεινε μόλις 0,025 δευτερόλεπτα πίσω στη δεύτερη θέση, και τον Alex Marquez, ο οποίος βοήθησε να ανέβει η διάθεση στο HRC με μια εντυπωσιακή εμφάνιση το πρωί της Παρασκευής, παίρνοντας την τρίτη θέση.


Ο Fabio Quartararo βρισκόταν στην κορυφή, πριν φτάσει σε ένα σημείο όπου η πίστα είχε κρατήσει υγρασία μετά την χθεσινή απογευματινή βροχή στην τελευταία στροφή όπου και έπεσε, με την πίσω ρόδα της μοτοσυκλέτας να τον χτυπάει στην βουβωνική χώρα. 


Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Γάλλο Πρωταθλητή του 2021 δεν τελείωσαν εκεί. Αφού επέστρεψε στην πίστα για τα τελευταία 10 λεπτά των ΕΔ1, ο Quartararo είχε ακόμα δύο τέτοιες στιγμές. Η πρώτη ήταν όταν φρέναρε στη στροφή 9, με την μοτοσυκλέτα του να έχει αρκετή ταλάντωση πριν καταφέρει να επιστρέψει στην γραμμή της, ενώ αργότερα αναγκάστηκε να περάσει μέσα από την αμμοπαγίδα της στροφής 5, προσπερνώντας άλλο ένα υγρό σημείο. Παρ' όλα αυτά, έκλεισε την πρώτη περίοδο δοκιμών του Σαββατοκύριακου στην πέμπτη θέση.


Ο Aleix Espargaro έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο με τον συνδυασμό του Ισπανού αναβάτη και της Aprilia να εμφανίζεται ανταγωνιστικός για άλλο ένα Σαββατοκύριακο. 


Ο Takaaki Nakagami έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, με τον Brad Binder να φέρνει την ΚΤΜ του στην έβδομη θέση. Ο Pol Espargaro ήταν όγδοος, μπροστά από τον Maverick Vinales, που έβαλε και τις 2 Aprilia στην πρώτη δεκάδα. Ο Jack Miller ήταν η ταχύτερη Ducati το πρωί της Παρασκευής, μόλις στην 10η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA