• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος για 3 δέκατα ο Öncü
Νέα 29/04/2022 - 11:18

Ο Deniz Öncü συνέχισε την εξαιρετική του ευρωπαϊκή φόρμα κατακτώντας την πρώτη θέση στην εναρκτήρια περίοδο δοκιμών για την Moto3 στο Ισπανικό Grand Prix της Red Bull. Ο Τούρκος αναβάτης ήταν στην pole position για το Grand Prix της Πορτογαλίας πριν από έξι ημέρες και τώρα είναι τρία δέκατα μπροστά από όλους τους υπόλοιπους στην μικρή κατηγορία το πρωί της Παρασκευής χάρη στο 1:47.888 του, καθώς αντιμετώπισε καλύτερα μερικά βρεγμένα κομμάτια της πίστας από τις βροχοπτώσεις της Πέμπτης.

Φρέσκος από το βάθρο πριν από πέντε ημέρες στο Portimao, ο Ayumu Sasaki της Sterilgarda Husqvarna Max Racing ήταν δεύτερος ταχύτερος και ο Sergio Garcia της Gaviota GASGAS Aspar Team έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, βρισκόταν όμως λίγο πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Öncü.  Ο Ισπανός Carlos Tatay αποφάσισε να μείνει εκτός των πρώτων δέκα λεπτών των ΕΔ1 με συνθήκες που δεν ήταν ιδανικές, αλλά ήταν γρήγορος μόλις μπήκε στη Jerez, καταλήγοντας τέταρτος στα φύλλα χρόνου.


Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε ο ομόσταυλος του Garcia, Izan Guevara, 0,764 δευτερόλεπτα μακριά από τον Öncü. Κορυφαίος αναβάτης της Honda στην έκτη θέση, και, αξιοσημείωτα, με στόχο τους πρώτους βαθμούς στην καριέρα του στη Jerez, είναι ο Dennis Foggia.


O Jaume Masia έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Kaito Toba. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Gerard Riu Male, ο οποίος κατέκτησε την ένατη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Tatsuki Suzuki. 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

O Raul Fernandez εκτός του Grand Prix της Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA