• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Ελπίζουμε σε ένα λιγότερο περίπλοκο Σαββατοκύριακο στην Jerez
Νέα 27/04/2022 - 20:04

Η Πορτογαλία ήταν ένα υποτονικό Σαββατοκύριακο για τη Honda. Η 6η θέση του Marc Marquez στο Portimão ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για τον Ιάπωνα κατασκευαστή που έφερε επανάσταση στη μοτοσυκλέτα του φέτος. Αλλά το νέο τους έργο δεν έχει φτάσει ακόμα σε καλό επίπεδο, και κάθε Grand Prix θα είναι σημαντικό για να το φέρουν στο επίπεδο που θέλουν.

Αυτό ελπίζει ο Marc. Αυτή τη στιγμή, είναι σαν ένα λιοντάρι σε ένα κλουβί που ψάχνει μια μοτοσυκλέτα που θα του επιτρέψει να εκφραστεί στο έπακρο. Στο μεταξύ, θα μπορεί να υπολογίζει στον «παράγοντα της ομάδας» αυτό το Σαββατοκύριακο.

"Φυσικά, είμαι χαρούμενος που θα πάω στη Jerez και θα δω τους Ισπανούς θαυμαστές μου. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη πίστα για να αγωνιστούμε, όχι μόνο λόγω της ιστορίας της, αλλά και λόγω της ατμόσφαιρας την ημέρα του αγώνα. Μετά από αρκετά δύσκολα χρόνια, ελπίζω να έρθουν όλοι οι θαυμαστές μου και να διασκεδάσουν".

Αυτή είναι η συναισθηματική πλευρά του Marc και μετά η τεχνική του.

"Για εμάς, θα είναι ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να πλησιάσουμε στις πρώτες θέσεις", είπε ο Marc. "Το Portimão ήταν ένα περίπλοκο Σαββατοκύριακο για εμάς, οπότε ελπίζω ότι όλα στη Jerez θα είναι πιο εύκολα και ότι θα μπορούμε να δουλέψουμε καλά όλο το Σαββατοκύριακο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την Κυριακή".

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο ομόσταυλός του, Pol Espargarò. Μετά από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα της χρονιάς με το βάθρο του στο Qatar, ο Ισπανός αναβάτης φαίνεται να μην έχει προχωρήσει στην απόδοσή του στη Honda.

"Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε μετά από έναν δύσκολο αγώνα είναι να αγωνιστούμε ξανά, οπότε είμαι χαρούμενος που θα πάω αμέσως στη Jerez", είπε, με μαχητικό πνεύμα. "Πρέπει να καταλάβουμε ποια θα είναι η κατάστασή μας και να εργαστούμε για να βελτιωθούμε. για να δείξουμε την ταχύτητα που είχαμε τον χειμώνα. Είναι ωραίο που επιστρέφω στην Ισπανία και ελπίζουμε να αγωνιστούμε μπροστά σε πολλούς οπαδούς την Κυριακή, όπως στο παρελθόν, γιατί αυτό είναι κάτι που κάνει τη Jerez πραγματικά ξεχωριστή. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα δουλέψουμε σκληρά και θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στο HRC για να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητές μας".

Επόμενο άρθρο »

Η ιστορία της Jerez στα MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Viñales: Νιώθω χαμένος στους πρώτους γύρους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα