• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Aragon: Αγώνας Superpole
Πρώτη νίκη του Alvaro Bautista από το 2019!
Νέα 10/04/2022 - 13:33

Ο αγώνας Tissot Superpole στην MotorLand Aragon ήταν μια συναρπαστική υπόθεση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM καθώς ο Alvaro Bautista πήρε την πρώτη του νίκη μετά το San Juan 2019. Με τη νίκη αυτή, ο Bautista θα ξεκινήσει τον δεύτερο αγώνα από το μπροστινό μέρος του grid.


Μόλις ο Bautista μπόρεσε να βρεθεί μπροστά, χρησιμοποίησε τη δύναμη της Ducati Panigale V4 R για να διατηρήσει το προβάδισμά του καθώς άνοιξε την διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο στην αρχή του Γύρου 4, καταφέρνοντας να πάρει την πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του στη Ducati. 


Πίσω από τον Bautista, τρεις αναβάτες πάλευαν για τις υπόλοιπες δύο θέσεις εκκίνησης της πρώτης σειράς στον Αγώνα 2, καθώς οι Toprak Razgatlioglu, Jonathan Rea και Michael Ruben Rinaldi μάχονταν για την τριάδα. Ο Rea κατάφερε να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση με τον Razgatlioglu τρίτο, μετά από μια μάχη τελευταίου γύρου με τον Rinaldi. Ο Razgatlioglu πέρασε τον Rinaldi στην 15η στροφή, πριν ο Ιταλός προσπαθήσει να απαντήσει στην τελευταία στροφή. Ο Razgatlioglu μπόρεσε να κρατήσει τη θέση του πριν περάσει τη γραμμή με μόλις 0,059 δευτερόλεπτα να χωρίζει το ζευγάρι μετά από μια κούρσα μέχρι το τέλος.

Ο Rinaldi θα οδηγήσει τη δεύτερη σειρά από την τέταρτη θέση με τον Ιταλό αναβάτη, Andrea Locatelli, να βρίσκεται πέμπτος. Ο Locatelli είχε μια μάχη με τον Alex Lowes στα τελευταία στάδια του αγώνα, με τον Lowes να χάνει την πέμπτη θέση για μόλις 0,091 δευτερόλεπτα.


Ο Axel Bassani πέρασε από την ένατη θέση στο grid για να διεκδικήσει την έβδομη θέση και θα αποτελέσει την κεφαλή της τρίτης σειράς της εκκίνησης στον Αγώνα 2, μπροστά από το δίδυμο της Honda HRC, Iker Lecuona και Xavi Vierge. Τόσο o Lecuona όσο και o Vierge χρησιμοποίησαν το νέο ελαστικό SCQ της Pirelli στον αγώνα Superpole Race 10 γύρων για να τερματίσουν στην πρώτη δεκάδα, τερματίζοντας ως οι ταχύτεροι αναβάτες που χρησιμοποιούν αυτό το μείγμα. Οι επτά κορυφαίοι αναβάτες χρησιμοποίησαν το ελαστικό SCX.

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου στις ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Martin: Δεν περίμενα την pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA