• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Δεν περίμενα την pole position
Ήμουν απογοητευμένος μετά την πτώση στις ΕΔ3
Νέα 10/04/2022 - 13:05

Φανταστείτε μια τέλεια περίοδο κατατακτήριων δοκιμών για την Ducati. Αυτό ακριβώς πέτυχε το ιταλικό εργοστάσιο, καθώς κατέκτησε τις πέντε πρώτες θέσεις στην αμερικανική πίστα, με την εργοστασιακή ομάδα στην πρώτη σειρά. Όμως η pole, για δεύτερη φορά φέτος, ανήκει στον Jorge Martin, ο οποίος πέτυχε επίσης ένα νέο ρεκόρ πίστας με χρόνο 2'02'039.


"Δεν μπορώ να πω αν ήταν η καλύτερή μου pole position", ανέφερε ο Jorge Martin, ο οποίος μετά την πτώση του στις ΕΔ3 πέρασε από τις ΚΑΤ1. "Ειλικρινά δεν το περίμενα μετά από εκείνη την πτώση κατά τη διάρκεια των ΕΔ3. Ήμουν απογοητευμένος και δεν είχα τους χρόνους που ήθελα. Στις ΚΑΤ1, δεν είχα πλήρη αυτοπεποίθηση, αλλά μπόρεσα να προχωρήσω στις ΚΑΤ2 και μπόρεσα να αξιοποιήσω στο έπακρο το slipstream του ομόσταυλού μου, Johann Zarco. Χάρη σε αυτό, μπόρεσα να ξεπεράσω το προηγούμενο ρεκόρ της πίστας, οπότε είμαι ικανοποιημένος και ανυπομονώ να δοκιμάσω τον εαυτό μου στον αγώνα αύριο".

Μαζί με τον Martin παρατάσσονται άλλες 4 ταχύτατες Ducati. Η αρχή του αγώνα θα είναι δύσκολη για τον Ισπανό.


"Δεν θα είναι εύκολο. Περιμένω έναν πολύ απαιτητικό αγώνα σε φυσικό επίπεδο. Ο ρυθμός του αγώνα είναι πολύ γρήγορος για όλους. Ο δικός μου μάλλον δεν είναι ο καλύτερος, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα πάω καλά. Ο ανταγωνισμός με τις άλλες Ducati θα είναι πιθανώς πλεονέκτημα, επειδή είναι μοτοσυκλέτες τις οποίες γνωρίζω. Είχαμε κάποια προβλήματα στις ευθείες, οπότε αύριο θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση πριν τον αγώνα. Ωστόσο, γενικά, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να έχω καλά αποτελέσματα".

Ο Martin δεν είναι σίγουρος για την αιτία του προβλήματος στις  ευθείες.


"Είναι κάτι στο οποίο εργαζόμαστε ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβουμε. Η δουλειά αύριο πριν τον αγώνα θα είναι κρίσιμη στην προσπάθεια επίλυσης αυτού του προβλήματος".


H μέρα του Σαββάτου ήταν ένας κυκεώνας συναισθημάτων για τον Jorge Martin.


"Στην αρχή, το ηθικό μου ήταν χαμηλό. Ήμουν στο κάτω μέρος της κατάταξης και τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την πρόκριση. Όμως, στις ΚΑΤ1, καταφέραμε να λύσουμε κάποια προβλήματα και όλα άρχισαν να πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Αφού έκανα τον καλύτερο χρόνο στις ΚΑΤ1 και προχώρησα στις ΚΑΤ2, απλά τα έδωσα όλα. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Είναι απόδειξη ότι πρέπει να θέλεις κάτι για να το αποκτήσεις".

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Aragon: Αγώνας Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκη για τον Petrucci στο ντεμπούτο του στην MotoAmerica!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA