• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νίκη για τον Petrucci στο ντεμπούτο του στην MotoAmerica!
Νέα 10/04/2022 - 12:18

Ο Danilo Petrucci έκανε ένα τέλειο ξεκίνημα στη νέα του καριέρα στη MotoAmerica με τη νίκη στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου στην COTA.

Είναι το τελευταίο αξιομνημόνευτο ορόσημο που πέτυχε ο δημοφιλής Ιταλός, ο οποίος έγραψε ιστορία με μια νίκη σε ειδική του Dakar λίγο μετά την αποχώρησή του από τα MotoGP (όπου μετράει δύο νίκες) στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Εξοικειωμένος με την πίστα του Austin από τις μέρες του στα MotoGP, ο Petrucci οδήγησε την Warhorse Ducati Panigale σε μια πρώτη νίκη  στη MotoAmerica με διαφορά 1,7 δευτερολέπτων από τον Matthew Scholtz, με τον Cameron Peterson στην τρίτη θέση.

'Όχι, ειλικρινά (δεν το φανταζόμουν ποτέ αυτό)", είπε ο Petrucci. "Ο στόχος μου ήταν να είμαι στο βάθρο γιατί αυτοί οι τύποι και επίσης ο Jake Gagne είναι πολύ γρήγοροι".

"Μετά το Dakar ήμουν πολύ κουρασμένος και έσπασα τον αστράγαλό μου και την ακτίνα στην κλείδα μου, μετά έσπασα τους συνδέσμους του γονάτου μου ενώ έκανα προπόνηση με την motocross μοτοσυκλέτα μου! Έχω σχεδόν ξεχάσει πώς να τρέχω και νιώθω ότι έχω τα πόδια ενός άλλου ανθρώπου! Έτσι είμαι χαρούμενος αλλά δεν είμαι σε καλή φυσική κατάσταση".

 

"Στο πρώτο μέρος του γύρου δυσκολευόμουν. Έτσι, απλώς προσπάθησα να το διαχειριστώ και το πίσω ελαστικό μου ήταν ασταθές, επειδή κάναμε μόνο μια μικρή δοκιμή και πρέπει ακόμα να βρούμε μια ρύθμιση".

"Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι με αυτά τα παιδιά, η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία. Το να έρθω στη MotoAmerica είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει".


Έτσι, ο 31χρονος επανέλαβε το κατόρθωμα του συναδέλφου του Toni Elias, ο οποίος κέρδισε στο ντεμπούτο του στη MotoAmerica, επίσης στην COTA, το 2016. Ο Elias κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής την επόμενη χρονιά, αλλά θα μπορούσε ο Petrucci να διεκδικήσει τον τίτλο με την πρώτη του απόπειρα;

Επόμενο άρθρο »

Martin: Δεν περίμενα την pole position

« Προηγούμενο άρθρο

COTA: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA