• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA: Moto3 KAT
Ο Migno στην pole position μετά από μάχη με τον Foggia
Νέα 10/04/2022 - 00:48

Μια τελευταία προσπάθεια γρήγορου γύρου από τον Andrea Migno είδε τον Ιταλό να ξεπερνά τον συμπατριώτη του, Dennis Foggia, στη μάχη για την pole position στη Moto3 στο Red Bull Grand Prix της Αμερικής. 0,067 δευτερόλεπτα χωρίζουν το δίδυμο καθώς ο Xavier Artigas, ερχόμενος από τις ΚΑΤ1 πήρε μια φανταστική τρίτη θέση.


Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Artigas, Scott Ogden, Stefano Nepa και Elia Bartolini, καθώς 15 λεπτά στις ΚΑΤ2 θα αποφάσιζαν την σειρά εκκίνησης για την Moto3.

Ο Guevara έθεσε τον πρώιμο ρυθμό με 2:16.609 καθώς ο Foggia βρισκόταν στην 9η θέση μετά την πρώτη του προσπάθεια, αλλά οι χρόνοι έπεσαν στο επόμενο set γύρων. Ο Migno ήταν τότε ο ταχύτερος στις ΚΑΤ2. με 0,127 δευτερόλεπτα διαφορά έναντι του Deniz Öncü, με τον Foggia να σκαρφαλώνει στην τέταρτη θέση, ενώ απομέναν λιγότερα από 7 λεπτά. Όπως προσπαθεί πάντα να κάνει, ο Foggia βρισκόταν μόνος του στην πίστα και δεν έψαχνε σημεία αναφοράς. 

Στον πέμπτο γρήγορό του γύρο, αφού δεν είχε μπει pit για φρέσκο ​​ελαστικό, ο Foggia έβγαλε έναν εκπληκτικό τελικό τομέα από το καπέλο του και έφτασε στην πρώτη θέση με 0,058 δευτερόλεπτα διαφορά και μόλις δύο λεπτά να απομένουν. Στη συνέχεια η διαφορά ανέβηκε, καθώς ο Foggia βελτιώθηκε ξανά, αλλά στους τελευταίους γύρους τους, οι Migno και Artigas ξεπέρασαν τον Ιταλό. Ωστόσο, ο Foggia, κυριολεκτικά πάνω στο νήμα, είχε άλλον έναν γύρο αλλά η τελευταία του προσπάθεια δεν ήταν αρκετή – ο Migno κέρδισε την pole για 0,067 δευτερόλετα, αφήνοντας τον Foggia δεύτερο.


Ο Öncü θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση τον αγώνα του Austin, με τον Jaume Masia και τον πρωτάρη Diogo Moreira να τον ακολουθούν στη δεύτερη σειρά. Οι Daniel Holgado, Kaito Toba, Ayumu Sasaki και Izan Guevara συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Ο Garcia, πρώτος στο πρωτάθλημα και νικητής του GP της Αργεντινής, έχει ένα βουνό για ανάβαση ξεκινώντας από την 15η θέση τον αγώνα της Κυριακής. 

Επόμενο άρθρο »

Νίκη για τον Petrucci στο ντεμπούτο του στην MotoAmerica!

« Προηγούμενο άρθρο

COTA: MotoGP KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA