• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: MotoGP ΕΔ1
Από την αμφιβολία της συμμετοχής στην κορυφή ο Nakagami
Νέα 02/04/2022 - 21:38

Μόλις την Πέμπτη πιστεύαμε ότι ο Takaaki Nakagami δεν επρόκειτο να λάβει μέρος στο Gran Premio Michelin de la República Argentina, αλλά μετά τα αρνητικά τεστ για τον Covid-19, ο Ιάπωνας αναβάτης τερμάτισε πρώτος στις ΕΔ1 των MotoGP στο Termas de Rio Hondo! Το 1:39.028 του Nakagami ήταν αρκετά καλό για να αφήσει δεύτερο τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Fabio Quartararo με 0,127 δευτερόλεπτα διαφορά, με τον Pol Espargaro να φέρνει δύο Honda στην πρώτη τριάδα.


Ο Aleix Espargaro και ο rookie, Marco Bezzecchi, βρίσκονται μέσα στην πρώτη πεντάδα, με τον τελευταίο μάλιστα να φτάνει αρκετά κοντά στην κορυφή κατά τις δοκιμές των 60 λεπτών στο Termas de Rio Hondo, με 0,399 δευτερόλεπτα να χωρίζουν τους πρώτους 10– και 0,9 δευτερόλεπτα να καλύπτουν τους ταχύτερους 19 αναβάτες!

O Alex Rins ήταν ταχύτατος σε όλο το session και τελικά έμεινε στην έκτη θέση, μπροστά από τον Miguel Oliveira. O Maverick Viñales έβαλε και τις δύο Aprilia στην δεκάδα, πετυχαίνοντας τον 8ο καλύτερο χρόνο, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Brad Binder και Joan Mir.

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: Moto2 ΕΔ1 & ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA