• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: Moto2 ΕΔ1 & ΕΔ2
Κυρίαρχος ο Fermin Aldeguer
Νέα 02/04/2022 - 19:09

Ο Fermin Aldeguer περίμενε μέχρι τα τελευταία στάδια των ΕΔ1 για να φτάσει στην κορυφή της Moto2 στην Αργεντινή με 1:43.356, χρόνος αρκετά καλός για να αφήσει τον Augusto Fernandez δεύτερο, με διαφορά 0,130 δευτερόλεπτα. Ο νικητής του GP της Ινδονησίας Somkiat Chantra ολοκλήρωσε τις ΕΔ1 στην τρίτη θέση, 0,316 δευτερόλεπτα μακριά από τον ρυθμό.


Ο Tony Arbolino και ο Aron Canet συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, με τον Celestino Vietti να κάνει τον 6ο καλύτερο χρόνο. Ο Jake Dixon ήταν έβδομος, μπροστά από τον Sam Lowes, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Jorge Navarro και Bo Bendsneyder. 


Ο Joe Roberts και ο Pedro Acosta υπέστησαν πρόωρες πτώσεις στην δεύτερη στροφή, ενώ και οι δύο αναβάτες δεν τραυματίστηκαν.


Το Σάββατο συνεχίστηκε με τέλειο τρόπο για τον Fermin Aldeguer στις ΕΔ2 καθώς ο Ισπανός αναβάτης οδεύει προς τις κατατακτήριες αφού κατέκτησε την κορυφή τόσο των ΕΔ1 όσο και των ΕΔ2. Το 1:43.356 του Ισπανού από τις ΕΔ1 παραμένει ο πιο γρήγορος γύρος της ημέρας, με τον Augusto Fernandez και τον Somkiat Chantra να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα στους συνδυασμένους χρόνους. 


Ο Chantra υπέστη μια άσχημη πτώση στην 6η στροφή νωρίς στις ΕΔ2 και έμεινε εκτός για το υπόλοιπο των ΕΔ2 των 50 λεπτών, αλλά στο τέλος, δεν είχε σημασία καθώς κατάφερε να μπει κατευθείαν στις ΚΑΤ2 για τον νικητή του αγώνα της Ινδονησίας. Ο Tony Arbolino και ο Aron Canet βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα, με τον ηγέτη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Celestino Vietti να κάνει τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Jake Dixon, με τις 7 πρώτες θέσεις να παραμένουν ίδιες από τις ΕΔ1.


Όγδοος ήταν ο Pedro Acosta, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Ai Ogura και Sam Lowes. Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 πληρώθηκαν από τους Jorge Navarro, Albert Arenas (που κατάφερε να μπει στην 14αδα στον τελευταίο γύρο), Bo Bendsneyder και Joe Roberts.

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: Moto3 ΕΔ1 & ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA