• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: Moto3 ΕΔ1 & ΕΔ2
Ταχύτερος ο Guevara μετά τις ελεύθερες δοκιμές
Νέα 02/04/2022 - 18:51

Ο πρώτος στην βαθμολογία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Moto3, Dennis Foggia, κατέκτησε την κορυφή στις ΕΔ1 στο Gran Premio Michelin de la República Argentina, καθώς η δράση στην πίστα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου. Ο Ιταλός αναβάτης σημείωσε 1:49.268 για να περάσει τον Izan Guevara με 0,105 δευτερόλεπτα διαφορά, καθώς ο rookie, Diogo Moreira, συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα.
O Kaito Toba έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον δεύτερο ταχύτερο rookie, Daniel Holgado. Ο Tatsuki Suzuki έβαλε και τις δύο μοτοσυκλέτες της Leopard στην πρώτη δεκάδα, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση, ενώ ο Deniz Öncü ηταν έβδομος, με τον Jaume Masia να ακολουθεί. Ο Ryusei Yamanaka έκανε τον ένατο καλύτερο χρόνο, με τον Ayumu Sasaki να κλείνει την δεκάδα.


Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της Moto3 ξεκίνησαν με τους αναβάτες να μην επιτίθενται στο χρονόμετρο και τον Foggia να κρατάει την κορυφή. Μάλιστα ο Foggia φαινόταν ότι θα έμενε στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος, όμως η τελευταία επίθεση του Jaume Masia τον εκθρόνισε, πριν ο Izan Guevara στον τελευταίο του γύρο κάνει τον χρόνο του 1:48.962 και τελειώσει τις ελεύθερες δοκιμές της Moto3 ως ο ταχύτερος αναβάτης.


Ο Jaume Masia αρκέστηκε στην δεύτερη θέση, με τον  Dennis Foggia να συμπληρώνει την τριάδα. Ο Andrea Migno έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Sergio Garcia να είναι πέμπτος. 
Ο rookie Diogo Moreira πήρε την έκτη θέση, μπροστά από την τριπλέτα των Ιαπώνων, Tatsuki Suzuki, Kaito Toba και Αyumu Sasaki. Την δεκάδα έκλεισε ο Daniel Holgado με τον χρόνο του από τις ΕΔ1.


Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 πληρώθηκαν από τους Xavier Artigas, Deniz Öncü, Carlos Tatay και Ivan Ortola. 

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: Moto2 ΕΔ1 & ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Με αρνητικό τεστ ο Nakagami

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA