• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Στόχος μου είναι να ξεκινήσω καλά από τις κατατακτήριες
Έχουμε καλύτερη μοτοσυκλέτα από το 2019
Νέα 01/04/2022 - 11:33

O Miguel Oliveira έρχεται στην Αργεντινή μετά από μια μεγάλη νίκη στην Ινδονησία. Ήταν η τέταρτη νίκη στην καριέρα του Πορτογάλου αναβάτη στην μεγάλη κατηγορία και ήταν επίσης το δεύτερο πολύ θετικό βήμα στην σεζόν της ΚΤΜ, μετά το βάθρο του Brad Binder στο Qatar. Φαίνεται ότι οι Αυστριακοί έχουν μπει με το δεξί στην χρονιά και ο Miguel Oliveira φαίνεται να έχει επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του πέρυσι. Ο ίδιος βέβαια δεν θεωρεί ότι έχει κάνει ακόμα την επιστροφή του.


"Όχι, φυσικά, στη Mandalika σημείωσαμε ένα σημαντικό βήμα στα αποτελέσματά μας. Πάει πολύς καιρός από τότε που έχω κερδίσει τόσους πόντους, ειδικά τόσο νωρίς στη σεζόν. Ήταν δύσκολες συνθήκες, ήμασταν γρήγοροι τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ένιωσα ότι θα μπορούσαμε να αγωνιστούμε για θέσεις στο βάθρο στο στεγνό. Θέλουμε να πάρουμε αυτή την ορμή και το κίνητρο που μας έδωσε η νίκη για να ξεκινήσουμε τη δουλειά εδώ και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην πίστα".


Ο Miguel είναι αισιόδοξος για τον αγώνα της Αργεντινής. 


"Το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να πάει πολύ καλά. Η μοτοσυκλέτα το 2019 δεν ήταν η καλύτερη έκδοση ή έστω κοντά στη μοτοσυκλέτα που έχουμε τώρα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στην μέση του grid, κάτι που ήταν καλό εκείνη την εποχή, οπότε προς το παρόν μπορούμε να βάλουμε στόχο να κατακτήσουμε υψηλότερες θέσεις εδώ Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Όσο για τις "αιχμηρές" αποδόσεις του στην αρχή της σεζόν, ο Oliveira απάντησε.


"Αιχμηρή μοιάζει η αρχή της σεζόν. Μηδέν βαθμοί και μια νίκη, όχι αυτό που στόχευα, αλλά μια νίκη είναι μια νίκη. Νομίζω ότι ξεκινά από τις κατατακτήριες. Ξεκίνησα το GP της Ινδονησίας με στόχο να ανέβω πιο ψηλά στο grid και θα ξεκινήσω το GP της Αργεντινής με την ίδια νοοτροπία. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στις κατατακτήριες, πρέπει να βελτιώσουμε τις κατατακτήριες, οπότε αυτός είναι ο κύριος στόχος μου".


Όσο για την αλλαγή του προγράμματος, ο Oliveira βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο.


"Εννοώ ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, δεδομένου ότι ορισμένες ομάδες δεν έχουν τίποτα και από την πλευρά μου μας λείπει μόνο μια μοτοσυκλέτα, επομένως είναι το μικρότερο από τα προβλήματα. Πρέπει να συμπυκνώσουμε τη δραστηριότητα για το Σάββατο που θα είναι μια διαφορετική πρόκληση, ειδικά για τους μηχανικούς, οπότε ας δούμε πώς θα πάει".

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Το Σάββατο θα είναι μεγάλη μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Μπορεί ο Quartararo να εκμεταλλευτεί την απουσία του Marquez;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA