• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικός στον Covid o Nakagami!
Χάνει το Grand Prix της Αργεντινής!
Νέα 31/03/2022 - 18:02

Δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι μια τυχερή στιγμή για τη Honda. Ο Marc Marquez δεν θα αγωνιστεί στην Αργεντινή λόγω της επιδείνωσης της διπλωπίας του και στο Termas de Rio Hondo δεν θα υπάρχει ούτε ο Takaaki Nakagami. Ο Ιάπωνας αναβάτης της LCR βρέθηκε θετικός στον Covid πριν αναχωρήσει για τη Νότια Αμερική τη Δευτέρα.

 

Πριν πετάξει στην Αργεντινή, ο Nakagami πήρε αποτελέσματα θετικού τεστ PCR. Ο αναβάτης δεν είχε συμπτώματα και έκανε άλλες δύο εξετάσεις για να είναι σίγουρος. Όλα τους βγήκαν θετικά. Ο Ιάπωνας αναβάτης θα χάσει το GP της Αργεντινής αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά ελπίζει να μπορέσει να επιστρέψει στα paddock για το GP της Αμερικής την επόμενη εβδομάδα.

"Δυστυχώς, δεν θα αγωνιστώ αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αργεντινή",  είπε ο Nakagami. "Είχα θετικό τεστ PCR λίγο πριν πετάξω στο Termas. Λυπάμαι πραγματικά για την ομάδα, τους χορηγούς και τους φιλάθλους μου. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα και νιώθω καλά, απλά είμαι πολύ λυπημένος και απογοητευμένος. Ελπίζω να είμαι πίσω στο Austin για το GP της Αμερικής".

Επόμενο άρθρο »

Μπορεί ο Quartararo να εκμεταλλευτεί την απουσία του Marquez;

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Θέλω να αλλάξω την σεζόν μου στην Αργεντινή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA