• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Θέλω να αλλάξω την σεζόν μου στην Αργεντινή
Νέα 31/03/2022 - 15:08

Οι δύο πρώτοι αγώνες της χρονιάς δεν ικανοποίησαν ιδιαίτερα την εργοστασιακή ομάδα της Ducati, με την 8η θέση στην κατάταξη και 14 βαθμούς. Ο Miller έχει αυτή την στιγμή 13 βαθμούς και ο Bagnaia 1. Όχι και τόσο σπουδαίο αποτέλεσμα για όσους περίμεναν έναν φοβερό αγώνα για το πρωτάθλημα.

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν ακόμα 19 Grand Prix και μια επιστροφή είναι δυνατή, αρκεί να ξεκινήσουν το συντομότερο από το Termas de Rio Hondo, το οποίο θα φιλοξενήσει τα MotoGP αυτό το Σαββατοκύριακο. Ακόμα κι αν δεν ήταν ποτέ ένα πραγματικά ευνοϊκό GP για την Ducati, η ομάδα εξελίχθηκε πολύ την περασμένη σεζόν, αμβλύνοντας τα ελαττώματα της.

Ο Bagnaia φτάνει στην Αργεντινή  με μεγάλη επιθυμία να ξαναμπεί στην εξέλιξη των πραγμάτων και να ξεχάσει τις πρόσφατες απογοητεύσεις του.

"Μετά τον αγώνα του Qatar, και ειδικά μετά το τελευταίο GP στην Ινδονησία, το συναίσθημά μου με την Desmosedici GP επανήλθε στο παρελθόν", είπε. "Δυστυχώς, τόσο στο Lusail όσο και στη Mandalika, δεν μπορέσαμε να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες, οπότε ελπίζω να επιτύχουμε επιτέλους εδώ στην Αργεντινή. Το Termas είναι μια πίστα που μου αρέσει και είμαι αποφασισμένος να αλλάξω επιτέλους τη σεζόν μας αυτό το Σαββατοκύριακο."

Ο Miller πρέπει επίσης να αλλάξει ρυθμό και η πίστα στην Αργεντινή του φέρνει καλές αναμνήσεις.

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Αργεντινή!", ανέφερε ο Αυστραλός αναβάτης.  "Στο τελευταίο GP εδώ το 2019, κατάφερα να κερδίσω μια καλή τέταρτη θέση ενώ, το 2018, πήρα την πρώτη και μοναδική μου pole position στα MotoGP. Η αρχή αυτής της σεζόν ήταν λίγο κουραστική. Παρά τα αποτελέσματα στους δύο πρώτους αγώνες, είχαμε τη δυνατότητα να στοχεύσουμε στο βάθρο. Ελπίζουμε να έχουμε ένα πιο συνεπές Σαββατοκύριακο εδώ στην Αργεντινή".

Επόμενο άρθρο »

Θετικός στον Covid o Nakagami!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stefan Bradl θα αντικαταστήσει τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA