• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stefan Bradl θα αντικαταστήσει τον Marquez
Στο Grand Prix της Αργεντινής
Νέα 30/03/2022 - 16:45

Έφτασε η αναμενόμενη επικοινωνία  μεταξύ Stefan Bradl και Honda. Θα είναι λοιπόν ο Γερμανός δοκιμαστής αναβάτης που θα αντικαταστήσει τον οκτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην εργοστασιακή ομάδα της Honda, όπως έχει ήδη συμβεί σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν.

Για τo HRC ήταν σημαντικό να μην αφήσει αδρανή την εργοστασιακή RC213V, μια μοτοσυκλέτα που περιμένει ακόμα να αποδώσει πλήρως τις δυνατότητές της και που χρειάζεται περισσότερα δεδομένα εξέλιξης και χιλιόμετρα στην πίστα. Ο Bradl είναι επομένως η καλύτερη επιλογή, καθώς η ομάδα περιμένει να μάθει πότε ο Marquez μπορεί να επιστρέψει στη μοτοσυκλέτα.

"Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να στείλω τις ευχές μου στον Marc και να ελπίζω ότι θα αναρρώσει γρήγορα", δήλωσε ο Bradl. "Μέχρι τότε, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το HRC και την Repsol Honda Team στη θέση του. Έχω κάνει ήδη μερικές δοκιμές φέτος, οπότε είμαι εξοικειωμένος με τη νέα Honda RC213V, αλλά φυσικά το να μπεις σε ένα Σαββατοκύριακο MotoGP είναι μια διαφορετική κατάσταση. Έχω μερικές καλές αναμνήσεις από την Αργεντινή. Ήμουν πέμπτος εκεί το 2014 και έβδομος το 2016. Θα συνεργαστούμε με την ομάδα για να καθορίσουμε το πλάνο για το Σαββατοκύριακο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι πολυάσχολο".

Φυσικά ο Στέφαν θα έχει δίπλα του τον Εspargarο. Ο Pol είχε ξεκινήσει τη σεζόν με το δεξί πόδι ανεβαίνοντας στο βάθρο στο Qatar, αλλά δυσκολεύτηκε στο GP της Ινδονησίας.

"Ανυπομονώ να επαναφέρω τη σεζόν μας στη σωστή γραμμή μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στην Ινδονησία", είπε ο Pol. "Αυτό που συνέβη ανήκει στο παρελθόν και τώρα εστιάζουμε στο μέλλον. Είμαστε κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος και o στόχος είναι να φτιάξουμε ένα Σαββατοκύριακο όπως στο Qatar. Είχα κάποια σταθερά αποτελέσματα στην Αργεντινή στο παρελθόν και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει η Honda φέτος. Είναι καιρός να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δείξουμε τις δυνατότητές μας".

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Θέλω να αλλάξω την σεζόν μου στην Αργεντινή

« Προηγούμενο άρθρο

Ezpeleta: Ελπίζω ο Marquez να επιστρέψει στο Portimao

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA