• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Δεν έχουμε ακόμα το πακέτο για να νικήσουμε
Με την GP22
Νέα 26/03/2022 - 15:40

Ενώ η νέα Desmosedici GP22 της Ducati αναμενόταν να φέρει άμεσα νίκες στα MotoGP, οι "ειδικές" συνθήκες είναι οι καλύτερες πιθανότητες να διεκδικήσουν τη νίκη, σύμφωνα με τον Johann Zarco.

Ο αναβάτης της Pramac, ο οποίος είναι ένας από τους τρεις αναβάτες που χρησιμοποιεί τον εντελώς νέο κινητήρα GP22 - οι εργοστασιακοί αναβάτες Francesco Bagnaia και Jack Miller επέλεξαν έναν υβριδικό μεταξύ των GP21 και 22 - δεν στερείται ρυθμού σε σύγκριση με τους άλλους κορυφαίους αναβάτες, ωστόσο, το να εξάγει την πλήρη δυναμική της νέας Ducati αποδεικνύεται στην καλύτερη περίπτωση πρόκληση.

"Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε πάνω στην GP22", είπε ο Zarco. "Δεν έχουμε ακόμα το πλήρες πακέτο για να έχουμε τη νικητήρια μοτοσυκλέτα. Επομένως, εργαζόμαστε πάνω σε αυτήν".

"Η Αργεντινή νομίζω ότι μπορεί να είναι μια καλή πίστα για εμάς, είναι μια πίστα που μου αρέσει. Για τους επόμενους αγώνες θα δούμε γιατί κάθε αγώνας είναι διαφορετικός".
"Μπορείς πάντα να έχεις εκπλήξεις. Στην Mandalika περίμενα ότι θα δυσκολευτώ πολύ, αλλά ήμουν ανταγωνιστικός όλο το Σαββατοκύριακο, καθώς και η βροχή την Κυριακή με βοήθησε να ανέβω στο βάθρο".

"Ελπίζω να έχω καλύτερο έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Μόλις τον αποκτήσουμε, θα μπορώ να απολαμβάνω περισσότερα και να είμαι πιο δυνατός".

Ένα ζεύγος ομάδας/αναβάτη που δεν δυσκολεύεται να αξιοποιήσει το πλήρες δυναμικό της μοτοσυκλέτας του είναι η Red Bull KTM των Brad Binder και Miguel Oliveira.

Και παρόλο που ο Zarco περιμένει πολλούς διαφορετικούς αναβάτες να διεκδικήσουν βάθρα και νίκες καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η άμεση επιτυχία του Binder (δεύτερος στο Qatar) και του Oliveira (νίκη στην Ινδονησία) εξέπληξε τον Γάλλο αναβάτη.

"Νομίζω ότι αυτό είναι το ωραίο σε αυτή την κατηγορία εδώ και δύο χρόνια. Η διαφορά είναι τόσο κοντά και μπορείς να έχεις διαφορετικούς τύπους στο βάθρο".

"Σαφώς, για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, ο αναβάτης με την μεγαλύτερη σταθερότητα εκεί (βάθρο) θα είναι στην πρώτη τριάδα στο τέλος της σεζόν. Το βάθρο στο Qatar ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, και στη Mandalika, η εκκίνηση από τον Miguel ήταν πραγματικά απίστευτη. Νομίζω ότι θα υπάρχουν διαφορετικοί αναβάτες (στο βάθρο), αλλά αυτοί θα είναι εκεί".

Επόμενο άρθρο »

McGuinness: O Puig θέλει απλά να τον βάλει πάλι στη μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Bastianini: Δεν είναι σημαντικό το ότι είμαι πρώτος στο Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA