• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Enea Bastianini
Νέα 06/03/2022 - 13:38

Ο Enea Bastianini θα ξεκινήσει για πρώτη φορά από την μπροστινή σειρά της εκκίνησης των MotoGP αργότερα στο Grand Prix του Qatar και ο Ιταλός ξεκίνησε τη μέρα του κατακτώντας την κορυφή στο ζέσταμα. Το 1:54.519 του Bastianini ήταν λίγο λιγότερο από ένα δέκατο ταχύτερο από τον δεύτερο Johann Zarco, με τον Aleix Espargaro να παίρνει την τρίτη θέση.


Ο Miguel Oliveira και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Fabio Quartararo ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, καθώς ο τελευταίος θα ξεκινήσει από την 11η θέση την αρχή της υπεράσπισης του τίτλου του.
Ο Francesco Bagnaia έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Jorge Martin που θα ξεκινήσει τον αγώνα από την pole position. O Franco Morbidelli έβαλε και τις δύο εργοστασιακές Yamaha στην δεκάδα, κατακτώντας την όγδοη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι αναβάτες της Suzuki, Alex Rins και Joan Mir.

 

Ο Marc Marquez είχε πτώση στην 10η στροφή, με τον οκτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να ξεκινά τον αγώνα από την τρίτη θέση αργότερα σήμερα, ενώ rookie, Raul Fernandez, έπεσε στην είσοδο της τέταρτης στροφής.

Επόμενο άρθρο »

Νίκη για τον Andrea Migno!

« Προηγούμενο άρθρο

Bastianini: Αν αύριο έχω τον ρυθμό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα