• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Moto2 ΕΔ2
Augusto Fernandez οδηγεί το 1-2 για την ΚΤΜ Ajo
Νέα 04/03/2022 - 17:18

Ο Augusto Fernandez ολοκλήρωσε τις ΕΔ2 στην κορυφή των φύλλων χρόνου, αφού ο Ισπανός σημείωσε 1:59.112, καθώς ο ήλιος δύει στο Grand Prix του Qatar. Ο Rookie Pedro Acosta μας έφερε μια πολύ γνώριμη εικόνα από το 2021, καθώς έκανε το 1-2 για την Red Bull KTM Ajo , 0,160 δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλό του, με τον Marcel Schrötter – που αναρρώνει από ένα σπασμένο χέρι – να βάζει τον εαυτό του στην τρίτη θέση στο τέλος των δοκιμών.

 

Οι αλλαγές στην κατάταξη άρχισαν αμέσως, καθώς οι συνθήκες της πίστας επέτρεψαν στους αναβάτες να βελτιώσουν αμέσως τους χρόνους τους από τις ΕΔ1. Ο Jake Dixon  ανέβηκε στην κορυφή στον πέμπτο γρήγορο γύρο του, προτού ο Aron τον προσπεράσει με λιγότερο από 10 λεπτά για το τέλος. Στη συνέχεια, ο Acosta και ο Fernandez αντάλλαξαν θέσεις στην κορυφή, καθώς ο Dixon έπεσε - χωρίς να τραυματιστεί - καθώς έψαχνε χρόνο για να επιστρέψει στην κορυφή. Στο τέλος, ο Fernandez κράτησε την πρώτη θέση από τον Acosta, με τον Schrötter να ανεβαίνει στην τρίτη θέση στον τελευταίο του γύρο.


Ο Celestino Vietti ξεπέρασε τον Canet κατά 0,004 δευτερόλεπτα καθώς το ζευγάρι τερμάτισε τέταρτος και πέμπτος αντίστοιχα στο τέλος της πρώτης ημέρας της δράσης της μεσαίας κατηγορίας για το 2022. Ο Ai Ogura είναι έκτος πηγαίνοντας στη δράση του Σαββάτου με τον rookie, Filip Salač, να πηγαίνει καλά στις ΕΔ2 και να τερματίζει έβδομος. Ο Somkiat Chantra και ο Cameron Beaubier ήταν όγδοος και ένατος αντίστοιχα, καθώς ο Dixon έκλεισε τελικά την δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Qatar: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

H Giulietta Rossi είναι εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα