• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Claudio Calabresi παίρνει την θέση του Guidotti
Στην Pramac Ducati
Νέα 27/12/2021 - 18:29

Είναι ημέρα ανακοινώσεων στην Pramac. Αφού ο Francesco Guidotti – ο οποίος εντάχθηκε στην KTM – αποχαιρέτησε, η δορυφορική ομάδα της Ducati έπρεπε να αναδιοργανώσει το προσωπικό της ενόψει της επόμενης σεζόν. Έτσι ο κλήρος έπεσε στον Claudio Calabresi, που διορίστηκε νέος μάνατζερ της ομάδας με επικεφαλής τον Paolo Cambinotti.

Ο τελευταίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση: "Η ανάπτυξη του Claudio μέσα στην ομάδα μας είναι απόδειξη της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης που του έχω. Είμαι επίσης πεπεισμένος ότι μετά από τρεις σεζόν ως team manager στην MotoE, θα ανταποκριθεί σε αυτή τη νέα και σημαντική πρόκληση. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα περιπέτεια μαζί και είμαι βέβαιος ότι η Pramac Racing θα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στα MotoGP που θα μας φέρει μεγάλη ικανοποίηση την επόμενη σεζόν".

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο νέο. Υπάρχει επίσης ο Fonsi Nieto ως αθλητικός διευθυντής της ομάδας: "Η στενή συνεργασία με τον Fonsi θα εγγυηθεί επίσης σταθερές δεξιότητες και εμπειρία από αθλητική άποψη".

Ο Claudio Calabresi σχολίασε επίσης για τους νέους ρόλους: "Με τιμά πολύ που με σκέφτηκε ο Paolo Campinoti για αυτόν τον ρόλο. Έχουμε δουλέψει μαζί πολλές φορές και έχουμε αναπτύξει μια ισχυρή σχέση σεβασμού και φιλίας. Τώρα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο, όπου η περιέργεια, το πάθος και η εμπειρία θα είναι στην πλήρη διάθεση της ομάδας, με τη μέγιστη δέσμευση να παραμείνει μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στο MotoGP".

Επόμενο άρθρο »

Η σεζόν του 2021 και η νέα εποχή των MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Marini: Ήταν μια θετική σεζόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA