• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Δεν δίνω δεκάρα για όσους με επικρίνουν
Χωρίς να ξέρουν
Νέα 26/12/2021 - 21:41

"Δεν δίνω δεκάρα για αυτούς που με επικρίνουν", ο Joan Mir δεν μασάει τα λόγια για να απαντήσει στους επικριτές του. Ο Ισπανός αναβάτης δεν είχε μια εύκολη σεζόν. Ξεκίνησε με το #1, αλλά η υπεράσπιση του αποδείχθηκε αδύνατο εγχείρημα. Η GSX-RR δεν στάθηκε στο ύψος του ανταγωνισμού και ο Mir, ενώ έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, δεν κατάφερε να ανέβει ψηλότερα την 3η θέση στη βαθμολογία και δεν βρέθηκε ποτέ πρακτικά στη διεκδίκηση του Τίτλου.

"Έχω ασκήσει τεράστια πίεση στον εαυτό μου", παραδέχτηκε στο AS. Όμως, δυστυχώς, οι προσπάθειές του δεν απέδωσαν. Από την άλλη πλευρά, o Joan είναι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να κατηγορήσει τον εαυτό του.

"Κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ  γιατί δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω καλύτερα", δήλωσε. "Αν κάποιος πει ότι ήταν η χειρότερη υπεράσπιση Τίτλου στην ιστορία, δεν πειράζει. Πρέπει να βιώσεις την κατάσταση στο σύνολό της για να την κατανοήσεις και να μάθεις περισσότερα πράγματα πριν κάνεις ορισμένα σχόλια. Δεν δίνω δεκάρα για αυτούς τους ανθρώπους".

Ο Mir συνεχίζει το δικό του δρόμο, με στόχο να επιστρέψει ως διεκδικητής του Tίτλου. "Μετά από όσα περάσαμε, θα είμαστε πιο δυνατοί, γιατί μάθαμε πολλά για το πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις στa MotoGP. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα", ήταν το τελευταίο του σχόλιο.

Επόμενο άρθρο »

Marini: Ήταν μια θετική σεζόν

« Προηγούμενο άρθρο

Brivio: Δεν υπάρχει προοπτική επιστροφής στα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα