• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Barracuda χορηγός της RNF Yamaha
Μετά την WithU
Νέα 01/11/2021 - 16:34

Η νέα ομάδα RNF Racing του Razlan Razali, η οποία θα πάρει την θέση της δορυφορικής ομάδας MotoGP της Yamaha από την SRT το 2022, ανακοίνωσε συμφωνία χορηγίας με την Barracuda.

Η ιταλική μάρκα αξεσουάρ μοτοσυκλετών, όπως ο και ο κεντρικός χορηγός της RNF, WithU, υποστηρίζει επί του παρόντος την ομάδα SRT, αλλά θα παραμείνει στη νέα εποχή της επόμενης σεζόν, όταν η RNF θα έχει ως αναβάτεςτον Andrea Dovizioso και τον rookie Darryn Binder.

"Από την αρχή της πρώτης μας συνάντησης, προσωπικά είχα ένα πολύ καλό συναίσθημα με τον Razlan ως άνθρωπο", δήλωσε ο Alessandro Giardina, Διευθύνων Σύμβουλος της Barracuda.

"Πίστεψα και είχα όλη την εμπιστοσύνη στο έργο και στην ομάδα που συμμετείχε, και στην πραγνατικά τα τελευταία 3 χρόνια ήταν υπέροχα και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μαζί γράψαμε μια απίστευτη σελίδα της ιστορίας του MotoGP. Για αυτόν τον λόγο, η συνέχιση της συνεργασίας μας είναι προφανής. Η Barracuda είναι περήφανη που είναι μέρος αυτού του νέου πρότζεκτ RNF Racing".

"Πάντα θα υπάρχει ένας δυνατός ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, αλλά προσωπικά είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι βρίσκεται στο παιχνίδι και δουλεύοντας σκληρά με πάθος, πιστεύοντας σε αυτό που κάνουμε, θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία".

Ο Razali, ιδρυτής και επικεφαλής της ομάδας RNF, δήλωσε: "Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον συνεργάτη μας Barracuda. Από τότε που γνώρισα τον Alessandro Giardina, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Barracuda το 2019, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, που είναι να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε".

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να καλωσορίσω πίσω τον Alessandro και την ομάδα του. Μαζί θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε  όντας στην κορυφαία φόρμα μας για την επόμενη σεζόν".

Επόμενο άρθρο »

VR46: Τρεις ομάδες σε δύο κατηγορίες

« Προηγούμενο άρθρο

Pablo Nieto: Η συμφωνία της VR46 με την Aramco προχωράει αργά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα