• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pablo Nieto: Η συμφωνία της VR46 με την Aramco προχωράει αργά
Αλλά προχωράει
Νέα 31/10/2021 - 18:46

Ο Valentino Rossi θα φέρει την ομάδα του VR46 στα MotoGP με πλήρη απασχόληση από του χρόνου και θα διαθέτει μοτοσυκλέτες Ducati και τους Luca Marini και Marco Bezzecchi για αναβάτες. 


Αλλά η γένεση της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία μαστίζεται από τη διαμάχη γύρω από την κεντρική χορηγία του εγχειρήματος, η οποία αρχικά είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο ως ο πετρελαϊκός γίγαντας της Σαουδικής Αραβίας Aramco – κάτι που ανακοινώθηκε από την Tanal Entertainment.

Ωστόσο η Aramco έχει εκδώσει δύο δηλώσεις στο Motorsport.com έκτοτε αρνούμενη οποιαδήποτε ανάμειξη με την VR46 και την Tanal Entertainment – ​​με τον CEO της εταιρείας να το λέει αυτό κατά τη διάρκεια συναντήσεων στο Assen τον Ιουνίου.

Ερωτηθείς από το Motorsport.com κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Grand Prix της Emilia Romagna ποια ήταν η πιο πρόσφατη κατάσταση όσον αφορά τη συμφωνία του VR46 με την Aramco, ο  Pablo Nieto είπε: "Όπως γνωρίζετε, έχουμε κάνει στο παρελθόν αυτή τη συμφωνία με την Aramco. Τα πράγματα πάνε πολύ, πολύ αργά, αλλά κινούμαστε".

"Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και αυτή τη στιγμή αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εργαζόμαστε πάνω σε αυτό. Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις που έχουμε, αλλά προχωράμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε".

 

Η VR46 δεν έχει κάνει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την υπογραφή του με τον Bezzecchi από την Moto2 και σκόπιμα απέφυγε να κάνει δηλώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο για να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας στον τελευταίο αγώνα του Rossi στα MotoGP στην Ιταλία.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί στο τέλος θα έρθουμε με τη δική μας ομάδα χτισμένη εντελώς από το μηδέν", πρόσθεσε ο Nieto.

"Ξεκινάμε ένα πολύ, πολύ ωραίο έργο. Όπως όλοι γνωρίζουν, γνωρίζουμε ήδη τους αναβάτες, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο για εμάς, για την οικογένεια γιατί είναι το Σαββατοκύριακο του Valentino. Λοιπόν, δεν θέλουμε να πούμε τίποτα για αυτό. Όμως όλοι γνωρίζουν για τους αναβάτες που θα είναι στα MotoGP και στην Moto2".

"Πρέπει να μάθουμε να βελτιωνόμαστε, γιατί είναι μια νέα πρόκληση για εμάς. Αλλά νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή υποστήριξη από την Ducati, ερχόμαστε εδώ για να κάνουμε πολύ καλά πράγματα".

Επόμενο άρθρο »

Η Barracuda χορηγός της RNF Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: O Fabio δεν έκανε ούτε ένα λάθος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα