• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 ΕΔ3
Ταχύτερος ο Tony Arbolino στις ΕΔ3, ο Augusto Fernandez στους συνδυασμένους
Νέα 23/10/2021 - 13:38

Σε αντίθεση με την Μoto3 και τα MotoGP, οι αναβάτες της Moto2 δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους χθεσινούς τους χρόνους, σε άλλο ένα βρεγμένο session. Ο Augusto Fernandez λοιπόν παρέμεινε στην κορυφή των συνδυασμένων, με τους Remy Gardner και Xavi Vierge να είναι δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα, ενώ ο διεκδικητής του τίτλου, Raul Fernandez, με την 8η θέση βρίσκεται με ασφάλεια στις ΚΑΤ2.

Στις ΕΔ3 πρώτος ήταν ο Tony Arbolino (1:47.902), με τον Marco Bezzechi να βρίσκεται μόλις 0.003 δευτερόλεπτα πίσω του (1:47.905), Oι δύο Ιταλοί αναβάτες όμως θα περάσουν από τις ΚΑΤ1 σήμερα το απόγευμα καθώς δεν κατάφεραν να βρεθούν μέσα στην πρώτη 14αδα των συνδυασμένων. Την τριάδα των ΕΔ3 έκλεισε ο Augusto Fernandez (1¨48.404).

O Fermin Aldeguer έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, ενώ έχει και την δέκατη θέση στους συνδυασμένους. Πέμπτος ήταν ο Raul Fernandez, μπροστά από τον Jorge Navarro, ο οποίος ήταν 18ος στους συνδυασμένους. Ο Aron Canet πήρε την τελευταία θέση που οδηγεί στις ΚΑΤ2, ενώ στις ΕΔ3 έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο, με τον Somkiat Chantra να βρίσκεται ακριβώς πίσω του. 

Ο Hector Garzo έκανε μια καλή εμφάνιση στην 9η θέση, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο Celestino Vietti. 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα