• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: Moto2 ΚΑΤ
O Raul Fernandez παίρνει την έκτη pole position του 2021
Νέα 03/10/2021 - 00:34

Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Marcos Ramirez, Celestino Vietti, Somkiat Chantra και Tony Arbolino.

Στις ΚΑΤ2, ο Fabio Di Giannantonio είχε καλό ρυθμό και κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή στα πρώτα στάδια του session. Με πέντε λεπτά να απομένουν, ο Remy Gardner έκανε την επίθεσή του και κατάφερε, με χρόνο 2¨09.299 να περάσει στην κορυφή με διαφορά 0,063. Ο Raul Fernandez βρισκόταν τρίτος, 0,2 δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλό του.

4 λεπτά πριν το τέλος, ο Sam Lowes έπεσε ενώ βρισκόταν στην 15η θέση, ενώ είχε προηγηθεί η πτώση του Jorge Navarro στην 11η στροφή.

Στο τέλος, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Raul Fernandez. O νεαρός Ισπανός, στον τελευταίο του γύρο, ήταν 0,029 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον Gardner στον δεύτερο τομέα, ενώ στον τρίτο η διαφορά είχε φτάσει τα 0,3 δευτερόλεπτα. Τελικά ο Raul Fernandez διέσχισε την γραμμή του τερματισμού για να πάρει την pole position με χρόνο 2"08.979 και διαφορά 0.304 από τον Gardner. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης θα συμπληρώσει ο Fabio Di Giannantonio στις καλύτερες κατατακτήριές του εδώ και καιρό.

Στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρεθούν αύριο ο Marco Bezzechi, o Αμερικανός αναβάτης Cameron Beaubier και ο Augusto Fernandez, ενώ πίσω τους, στην τρίτη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκονται οι Tony Arbolin, Ai Ogura και Albert Arenas.

 

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Portimao Αγώνας Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Επικίνδυνες είναι οι πίστες με μικρούς χώρους διαφυγής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα