• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Portimao Αγώνας Superpole
Ο Michael Van Der Mark παίρνει την πρώτη νίκη της BMW μετά από 8 χρόνια
Νέα 03/10/2021 - 14:59

O Michael Van Der Mark πήρε την πρώτη νίκη της BMW από τον δεύτερο αγώνα του Nürbubring το 2013, ενώ ο Jonathan Rea έπεσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά. 

Ο Toprak Razgatlioglu ξεκίνησε πρώτος, αλλά σύντομα βρέθηκε υπό πίεση από τους Jonathan Rea και Scott Redding, με τον πρώτο να προσπερνά τον Razgatlioglu στον πρώτο γύρο. 

Όμως στην 13η στροφή, ο Rea έχασε το μπροστινό και έπεσε, εγκαταλείποντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ο Razgatlioglu άρχισε να μένει πίσω στον 10ο γύρο, ενώ ο Redding έμεινε μπροστά.

Με αυτά τα γεγονότα να εκτυλίσσονται μπροστά, ο Michael Van Der Mark ανέβαινε θέσεις και κατάφερε να περάσει μπροστά στον 5ο γύρο, μετά από λάθος του Redding και πήρε την πρώτη νίκη της BMW μετά από σχεδόν 3000 μέρες!

Την τρίτη θέση πήρε ο Loris Baz που αντιστάθηκε στην πίεση του Leon Haslam, αν και ο Haslam τον πέρασε για λίγο, όμως αργότερα έπεσε και εγκατέλειψε τον αγώνα, με τον Andrea Locatelli να παίρνει την τέταρτη θέση. 

Ο Alvaro Bautista ήταν πέμπτος, μπροστά από τον πρώτο στο πρωτάθλημα, Toprak Razgatlioglu. Την έβδομη θέση πήρε ο Axel Bassani, ενώ πίσω του ήταν ο Garrett Gerloff ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Eugene Laverty και Isaac Viñales. 

Επόμενο άρθρο »

Τελεσίγραφο αναβατών στο Austin

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: Moto2 ΚΑΤ

Χορηγοί