• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: MotoGP ΕΔ1
Με άνεση πρώτος ο Marc Marquez
Νέα 01/10/2021 - 19:21

Με την πίστα να αρχίζει να στεγνώνει σε σχέση με τις ΕΔ1 της Moto3, αλλά να παραμένει υγρή κατά την διάρκεια του session πραγματοποιήθηκαν οι ΕΔ1 των MotoGP.  O Marc Marquez έδειξε από νωρίς ότι παρά την ανάρρωσή του, δεν ξεχνάει το Austin, στο οποίο έχει κερδίσει ήδη 6 φορές στο παρελθόν και βρέθηκε στο 6ο λεπτό στην πρώτη θέση, με δεύτερο τον ομόσταυλό του, Pol Espargaro. O μόνος που κατάφερε να τον απειλήσει ήταν ο Jack Miller, ο οποίος ανέβηκε στην πρώτη θέση το τελευταίο δεκάλεπτο. Όμως ο Marc Marquez δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 39ο λεπτό έκανε χρόνο 2¨15.872 και πήρε την πρώτη θέση με πάνω από ένα δέκατο διαφορά.

Ο Jack Miller έμεινε τελικά στην δεύτερη θέση, με χρόνο 2¨16.039, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Johann Zarco, ο οποίος για άλλη μια φορά έκανε την επίθεσή του πολύ αργά και πήρε την τρίτη θέση με χρόνο 2¨16.471 στον τελευταίο του γύρο.  Ο Miguel Oliveira πέτυχε το καλύτερό του αποτέλεσμα εδώ και καιρό ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Pol Espargaro.

O Alex Marquez, που πάντα είναι γρήγορος στο βρεγμένο πήρε την έκτη θέση με την τελική του επίθεση, ενώ ο προηγούμενος νικητής του Austin, Αlex Rins είχε ένα καλό session, κινούταν στην πρώτη εξάδα σχεδόν καθόλη την διάρκεια και πήρε τελικά την έβδομη θέση.

Ο Francesco Bagnaia δεν φαίνεται να πήρε ιδιαίτερα ρίσκα, μένοντας στην όγδοη θέση, μπροστά από τον Brad Binder, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Iker Lecuona.

Απογοητευτικές ήταν οι ΕΔ1 για την Yamaha, με τον κορυφαίο αναβάτη της να είναι ο Fabio Quartararo στην 15η θέση, με τον Franco Morbidelli να ακολουθεί στην 17η θέση. Οι Valentino Rossi και Andrea Dovizioso ήταν 20ος και 21ος αντίστοιχα. Ο Τakaaki Nakagami ήταν ο μόνος αναβάτης των MotoGP που βρέθηκε στο έδαφος στο τέλος του session και περιορίστηκε στην 16η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Austin: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA