• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Niccolo Antonelli στο βρεγμένο
Νέα 01/10/2021 - 18:30

Με την πίστα να είναι βρεγμένη από την δυνατή βραδινή βροχή, οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν στην COTA για πρώτη φορά από το 2019, με πολλούς από αυτούς να αντικρίζουν την πίστα για πρώτη φορά.

Στα αρχικά στάδια, το δίδυμο των αναβατών του Aki Ajo, Jaume Masia και Pedro Acosta βρίσκονταν στην κορυφή, με τον Masia στην πρώτη θέση. Ο Filip Salac κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση στην μέση του session, πριν παραδώσει την θέση στον Alberto Surra, ο οποίος τον αντικατέστησε στην Rivacold Snipers Team.

΄Ηταν όμως ο Niccolo Antonelli που κατά τις τελευταίες επιθέσεις κατάφερε να περάσει μπροστά και να κατακτήσει την πρώτη θέση των ΕΔ1, με χρόνο 2¨32.152. o Filip Salac αναρριχήθηκε και πάλι στην δεύτερη θέση, με χρόνο 2¨32.254, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Alberto Surra με 2¨32.273. Ο ομόσταυλός του, Andrea Migno, έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Tatsuki Suzuki.

O Romano Fenati, μετά το απογοητευτικό τέλος του αγώνα του Misano, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του ήταν ο Sergio Garcia, ο οποίος μάλιστα είχε πτώση λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος στην 14η στροφή και αρχικά ήταν ξαπλωμένος στην αμμοπαγίδα, έχοντας όμως τις αισθήσεις του. Τελικά κατάφερε να σηκωθεί και να απομακρυνθεί. Ο Darryn Binder ήταν όγδοος, μπροστά από τον Izan Guevara, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Ricardo Rossi.

O Pedro Acosta έπεσε 1 λεπτό πριν το τέλος και περιορίστηκε στην 11η θέση ενώ ο ομόσταυλός του, Jaume Masia, έπεσε 12 λεπτά πριν το τέλος και τελικά κατέλαβε την 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Austin: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: Συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA